Τελετουργίες Καθαρισμού και Προστασίας

ΓΚΡΑΖΙΝΑ & ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ

 Gina__Leonard

 

swiecaΟι τελετουργίες συχνά συνδέονται με κάποιες μυστικές πρακτικές. Όμως η αλήθεια είναι ότι οι τελετουργίες είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς μας, απλά δεν το συνειδητοποιούμε. Κάθε χώρα, πολιτισμός, θρησκεία και τομέας έχει τις δικές του τελετουργίες. Υπάρχουν τελετουργίες κοινωνικές, στρατιωτικές, αθλητικές, θρησκευτικές, σχολικές, μαντικές και πολλές άλλες.Οι περισσότερο αναγνωρισμένες είναι: το βάφτισμα, η Θεία Κοινωνία, το Άγιο Χρίσμα, η Θεία λειτουργία, ο γάμος κι η κηδεία. Ομοίως, οι φίλαθλοι έχουν τα τελετουργικά τους. Κάθε είδους προλήψεις όπως η μαύρη γάτα, ο αριθμός 13, το χτύπημα του ξύλου κλπ. είναι επίσης τελετουργίες. Η προσευχή είναι επίσης ένα είδος τελετουργίας.

Είναι φανερό ότι ο καθένας από εμάς λαμβάνει μέρος σε τελετουργίες. Η μόνη διαφορά είναι ότι τ’ άτομα που «ειδικεύονται» στις τελετουργίες χρησιμοποιούν την θεωρητική και πρακτική τους γνώση για να τονίσουν τη θετική επίδραση της συγκεκριμένης τελετουργίας. Υπάρχει, επίσης, η κατάλληλη στιγμή για το κάθε είδος τελετουργίας.

Τις τελετουργίες τις χωρίζουμε σ’ εκείνες του καθαρισμού και σ’ εκείνες της προστασίας. Όταν έχουμε ήδη δεχτεί κάτι αρνητικό, χρειαζόμαστε καθαρισμό. Εάν συνεχίσουμε μετά να δεχόμαστε τέτοιου τύπου επιθέσεις, είτε από ανθρώπους, είτε από άλλου είδους ενέργειες, θα χρειαστούμε τελετουργία προστασίας.

Η τελετουργία πάντα επιλέγεται με βάση το συγκεκριμένο άτομο, το πρόβλημα ή το είδος ενέργειας· δεν υπάρχει μόνο μία, γενική για όλα. Μεγάλη δύναμη έχει η προσευχή μέσα από την καρδιά μας κι η πίστη στην αποτελεσματικότητά της. Αυτή η δύναμη αυξάνεται εάν προσεύχονται περισσότερα άτομα. Εάν την προσευχή την στηρίξουμε με διάφορα «πρόσθετα» μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την επιτυχία.

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες τελετουργίες, εξίσου αποτελεσματικές όταν πραγματοποιούνται με λατρεία και σοβαρότητα.

Η κάθε τελετουργία πρέπει να βασίζεται στην αγάπη και στο σεβασμό προς όλα τα θεία πλάσματα. Δεν πρέπει να περιλαμβάνει χειραγώγηση, εκμετάλλευση, εξαναγκασμό, κακές επιθυμίες, επιβλαβείς σκοπούς ή οποιαδήποτε άλλη αρνητική ή «σκοτεινή» πλευρά. Γιατί; Επειδή το αποτέλεσμα θα είναι αντίθετο προς το αναμενόμενο. Ποτέ δεν μπορούμε να περιμένουμε καλό δίνοντας κακό

oko

. Η κάθε τελετουργία που συμβάλλει σε κάτι καλό θα μας ενισχύσει, κι αντίθετα – αργά ή γρήγορα θα νιώσουμε τα αποτελέσματα των ανειλικρινών προθέσεών μας. Η παλιά, λαϊκή παροιμία λέει «Κανείς δεν θα χτίσει ευτυχία στην αδικία των άλλων». Οι «γνώστες» γνωρίζουν το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Ο νόμος αυτός λέει ότι ό,τι σπείρεις θα θερίσεις. Σας συμβουλεύω να μην καταριέστε την αγάπη κάποιου ή κάτι παρόμοιο, γιατί το μόνο που θα πετύχετε σίγουρα είναι να δεχτείτε το κάρμα του ατόμου και δεν είναι ευχάριστο να κουβαλάτε δύο ή περισσότερα «βάρη» κατά τη διάρκεια μιάς ζωής.

Τα «προϊόντα» της Φύσης χρησιμεύουν ως βοήθημα σε πολλές τελετουργίες. Σ’ αυτά ανήκουν: τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, τα λουλούδια, τα δέντρα, τα κεριά, τα μέταλλα, οι πέτρες, τα κατάλληλα χρώματα και πολλά άλλα, χρήσιμα «μαγικά εργαλεία».

Επίσης, η κατάλληλη εποχή του χρόνου, του μήνα ή της ημέρας παίζουν σημαντκό ρόλο στις τελετουργίες.

Εάν αισθάνεσαι ότι «κάτι» σου κόλλησε, έχεις κακή τύχη, κάποιος σ’ επηρεάζει αρνητικά ή χάνεις ενέργεια όταν είσαι δίπλα του, έχεις καταστροφικές σκέψεις, η συμπεριφορά σου έχει αλλάξει και βλάπτει εσένα και τους κοντινούς σου ανθρώπους, έχεις εφιάλτες ή νιώθεις μια δυσάρεστη, «αόρατη», παρουσία κάποιου κλπ. τηλεφώνησε μας κι εμείς θα σε βοηθήσουμε και θα σου βρούμε την λύση.

 Το σεμινάριο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΚΑΑΣ) , ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΤΡΩΝ ΤΟΥ DNA δεν έχει καθορισμένες προθεσμίες,καθώς πραγματοποιείται ατομικά ή σε μικρές ομάδες μετά από τηλεφωνική ή προσωπική συννενόηση της ημέρας και των ωρών διάρκειας της εκπαίδευσης.

 Σημειώστε ότι η χρήση των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει
ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που
υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

Κλείσιμο συνεδρίας στο 2130042330, 6973371939, 6948886312

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής