Πνευματικοί δάσκαλοι

Ποιοί είναι οι καθοδηγητές σας;

Είναι δάσκαλοι από μακρινές χώρες ή είναι άνθρωποι που σας βοηθάνε κάθε μέρα;Ή μήπως εσείς ανακαλύπτετε μέσα σας τον Δάσκαλο;

Ξέρω ότι η γνώση πώς να φτάσουμε στην αυτογνωσία, πώς να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες μας βρίσκεται μέσα μας και για αυτό το λόγο εμείς είμαστε οι δάσκαλοι του εαυτού μας. Ακούγοντας προσεκτικά την καρδιά μας, θα λάβουμε απαντήσεις που εξηπηρετούν καλύτερα την ανάπτυξή μας. Πολλές φορές οι απαντήσεις αυτές βρίσκονται σε αντίθεση με ό,τι λέει η λογική μας, αλλά στην ήσυχη καρδιά είναι όλη η αλήθεια.

Οι πνευματικοί δάσκαλοι εμφανίζονται στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στο ίδιο σημείο που βρίσκονται εκείνοι. Έτσι βλέπω εγώ το ρόλο τους. Αυτοί μας δείχνουν πώς να ζήσουμε όμορφα, μας δίνουν τρόπους πώς να βρούμε πιο γρήγορα την ειρήνη και πρόσβαση στον εαυτό μας.

Σε αυτήν την σελίδα θέλω να δείξω πώς έφτασα εγώ στο σημείο που είμαι σήμερα, ποιός ήταν και είναι η εμπνευσή μου στη ζωή και στη ζωγραφική.

Plik:Sassoferrato - Jungfrun i bön.jpg    czlowiek-diamentowy-Jezus-blask_ 

 

jezus         Mother20Mary     malczewski

Ο Χριστός – ο δρόμος και η αλήθεια

       

Η Παναγία – Η Μητέρα μας

   

Οι Αγγέλοι – είναι μαζί μας πάντα και παντού

babaji01        

SaintGermain01

   

bhakti kriya

Babaji – Ο πνευματικός καθοδηγητής
Πνευματικός καθοδηγητής, δάσκαλος ο οποίος βοήθησε στην επαναφορά της τεχνικής του διαλογισμού και της πνευματικής Krija Yoga, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην γρηγορότερη ανάπτυξη της πνευματικότητας των ανθρώπων.

       

Saint Germain - 
«ανάβω τώρα φωτιά 
στην ύπαρξή σου. Να είσαι αυτή η φωτιά,
μικρή ή μεγάλη, ας μεγαλώνει...»

Γνώρισε τα μηνύματα από τους δασκάλους της μεγάλης Λευκής Αδελφότητας και του Δημιουργού.

   

Swami Vishwananda – Ο πνευματικός δάσκαλος από το Μαυρίκιο, δείχνει πώς να αγαπάμε, τι είναι η αληθινή ενότητα, και τα διδάσκει εισάγωντάς μας στο δρόμο της Atma Krija Yoga.

sai baba

       

225

    wing

Sai Baba – ο μεγάλος πνευματικός δάσκαλος, αβατάρ.
«Ξεκίνα την ημέρα σου με αγάπη, γέμισέ την με αγάπη, και τελείωσέ την με αγάπη. Αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί στον Θεό».

       

Janglidas Maharaj – Σιωπηλός Άγιος. «Αναζήτα το Θεό σου στην καρδιά σου και θα τον βρείς».

   

Wingmakers
Γνώρισε τον κόσμο και την φιλοσοφία των WINGMAKERS. Μας δείχνουν τις δυνατότητές μας. Μας διδάσκουν πως να αναπτυχθούμε, πώς να ζούμε.  Μας μιλάνε μέσω ποιημάτων, εικόνων, μέσω φιλοσοφικών μεταδόσεων. Είναι μια υπέροχη εμπειρία

           

plejady

Πλειάδες – Βαθιά μέσα μας κρύβονται οι απαντήσεις σε όλες μας τις ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις, που έρχονται πρώτες στις σκέψεις μας, υπάρχουν για να μπορείτε να ανακαλέσετε τις απαντήσεις από τα βάθη της ύπαρξής σας. Για να το πετύχετε αυτό πρέπει πρώτα να πιστέψετε ότι η πληροφορία που ψάχνετε βρίσκεται εκεί.

Η ανθρωπότητα μαθαίνει τώρα κάτι πολύ σημαντικό – αυτό είναι η συνειδητοποίηση της θείας φύσης της, την σχέση της με το Δημιουργό και τη φύση· η συνειδητοποίηση του ότι τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους σε ένα σύνολο και ότι εσείς αποτελείται μέρος αυτού του συνόλου.

 

 

       

Thot-foto4

Thoth
Ο Κύριος της αλχημείας και δημιουργός της γραφής, μαθηματικής, αστρονομίας  και μαγείας.
Συνδεδεμένος με το ναό της αλήθειας.Ο Thoth αναγνωρίζονταν ως αυτό-δημιούργητος ή «αυτός που προσφέρθηκε από τον ίδιο τον θεό», δημιουργημένος από τη καρδιά του Ρα (ο Λόγος). Είναι  το σύμβολο της Σοφίας.

   

http://hiddenlighthouse.files.wordpress.com/2010/02/hermes.jpg


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής