Μέχρι η ιστοσελίδα μας να έχει ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά ή μέσω email, δίνοντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο σας, το προϊόν και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

Η αποστολή θα γίνεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή.Οι παραγγελίες άνω των 200 ευρώ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2130042330, 2130042330, 6948886312, 6948886312, 6973371939, 6973371939

 

Αρμαθιά TEZBIH 35 € 

 rozaniec.tybetanski

Είναι ένα θιβετιανό κομποσκοίνι. Χρησιμεύει στην πρακτική ψυχοθεραπεία. Αυτό το κομποσκοίνι μπορεί να είναι και σαν φυλακτό με τη βοήθεια του οποίου μπορούμε να διώξουμε μακριά πολλά προβλήματα της καθημερινής μας ζωής. Είναι πολύ καλό εργαλείο για την ψυχική χαλάρωση, για την εξάλειψη της κούρασης και της κατάθλιψης και για κάλυψη των εθισμών. Με τη χρήση αυτού του κομποσκοινιού μπορούμε να υποδεικνύουμε διάφορες ιδέες στον εαυτό μας με σκοπό να βελτιώσουμε την υγεία μας και να αυξήσουμε τις παραψυχολογικές ιδιότητες. Η αρμαθιά περιέχει 33 ξύλινες μπίλιες (μαόνι, οξιά, σημύδα και κεράσι) με διάμετρο 8εκ. και 2 μπίλιες με διάμετρο 18εκ. ή 33 μπίλιες 10εκ. και 2 μπίλιες 20 εκ. όλες σφιχτά περασμένες στη μεταξωτή αρμαθιά (όποιο χρώμα θέλουμε). Η αρμαθιά μπορεί να είναι από λινό ή άλλο φυσικό υλικό. Το ξύλο είναι βερνικωμένο σε σκούρο καφέ χρώμα, το μάκρος της φούντας (το τέλος της αρμαθιάς) είναι 2.5 – 3 πόντους. Η μία μπίλια από τις μεγάλες έχει μια στρογγυλή ρωγμή κάθετη στον άξονα της μπίλιας.

 

ΜΑΓΝΗΤΟΤΟΝΩΣΗ

 

Η μαγνητοτόνωση είναι μια εξαιρετική πολύ αποδοτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία λειτουργεί με βάση τις χαμηλές συχνότητες του μαγνητικού πεδίου. Αυτή η μέθοδος είναι πολύ γνωστή και χρησιμοποιείται πολύ σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία. Ο πρόδρομος της μεθόδου αυτής είναι ο James Maxwell, οποίος πριν από πάνω από 100 χρόνια πήρε την πατέντα για θεραπείες οι οποίες βασίζονται στην ώθηση του μαγνητικού πεδίου. Η μαγνητοθεραπεία έχει βρει τη θέση της ανάμεσα σε πολλού ιατρικούς τομείς. Π.χ. ορθοπεδική, ρευματολογική, και διαφόρων άλλων παθολογικών ασθενειών. Πολλοί γιατροί και θεραπευτές έχουν μέχρι τώρα εντυπωσιαστεί με τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου. Αντίθετα με τις κλασσικές μεθόδους φυσικοθεραπείας έχει πιο βαθειά αποτελεσματικότητα. Πρακτικά είναι η μοναδική μέθοδος που ενδείκνυται στις φλεγμονώδης περιπτώσεις του οργανισμού. Η θεραπεία με χρήση του μαγνητικού πεδίου είναι ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους.

 

Μαγνητικός προωθητής M&M-2 103 €

magnetostymulator

Αυτόν το μικρό μαγνητικό προωθητή τον έχει κατασκευάσει η εταιρεία Magnet Medic. Το πεδίο του διεγείρει τα κύτταρα, καλυτερεύει την κυκλοφορίας του αίματος και έτσι γίνεται καλύτερη αιμάτωση των οργάνων. Βοηθάει την οξυγόνωση του κάθε κυττάρου και έτσι δημιουργεί μια σωστή ορμονική λειτουργία στον οργανισμό και στους μυς. Βοηθά το νευρικό σύστημα και σε κάθε πόνο. Ο προωθητής Μ&Μ-2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε άτομο στο σπίτι του και στα ιατρεία και σε φυσιοθεραπευτικά κέντρα. Γίνεται να χρησιμοποιεί ένας άνθρωπος παραπάνω από έναν προωθητή. Μία θεραπεία πρέπει να κρατήσει τουλάχιστον 30’ και το πολύ 2 ώρες.

 

Θήκη για τον προωθητή M&M-2   6 €

kieszonka do magnetostymulatora

Πρακτική θήκη που κλείνει με αυτοκόλητο.

  Σημειώστε ότι η χρήση του μαγνητικού προωθητή δεν μπορεί  να 
υποκαταστήσει ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους 
θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που υποστηρίζει και 
ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

 

 


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής