ΤΙ ΕΙΝΑΙ; 

 

 Η πίστη είναι απόδειξη στη θρησκεία, Η λογική είναι απόδειξη στη φιλοσοφία, H συμπερασματολογία είναι απόδειξη στην επιστήμη,

αλλά οι αποκαλύψεις της Πρωτοποριακής Ραδιαισθησίας γίνονται αποτελεσματικές μονάχα με την ισχύ της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.

Δεν μπορούμε όμως να έχουμε πίστη, όταν δεν υπάρχει αβεβαιότητα, διότι εκεί που υπάρχει βεβαιότητα, δεν χρειάζεται πίστη. Έτσι, η εμπειρία από τα τουβλάκια της πίστης μπορεί να χτίσει ένα κτίριο βεβαιότητας.

Ο σύγχρονος άνθρωπος κατά τη μισή του ζωή χάνει υγεία για να βγάζει χρήματα, ενώ κατά το άλλο μισό χάνει χρήματα για την διατήρηση της υγείας. Στο καθημερινό μας τρέξιμο δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε στο πιο όμορφο σημείο του Σύμπαντος.

Την ομορφιά και την ιδιαιτερότητα της Γης μας με το φωτισμό του επιβεβαίωσε ο Κύριος του Σύμπαντος, ο Χριστός, ανακοινώνοντας το δεύτερο ερχομό του.

Γύρω μας υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις απέραντοι ωκεανοί ενέργειας, ενωμένοι στο Φως και τη Φωτεινότητα. Εάν εισχωρήσουμε στους κανόνες του Ερμητισμού, στα Αρχεία των Ροδόσταυρων ή αν μελετήσουμε τις αποκαλύψεις του "Βιβλίου της Ουράντιας", θα θέσουμε στον εαυτό μας το ερώτημα - Γιατί χρησιμοποιούμε τόσο λίγο αυτούς ενεργειακούς πόρους; Αφού ο Δημιουργός μας προίκισε απλόχερα "κατ 'εικόνα και καθ' ομοίωσιν του", δίνοντας τις Αισθήσεις, το Νού και την Ελεύθερη Βούληση. Εν τω μεταξύ, οι αισθήσεις μας εξαπατούν συχνά όταν υπάρχουν πειρασμοί, χρησιμοποιούμε μόνο το 5-10% του μυαλού μας και η βούληση μαραίνεται στη ροή της καθημερινής ζωής. Ζούμε υπό τις εντολές της παρεμβατικής εξουσίας που σφυροκοπάει στο στήθος μας και μπλοκάρουμε τα μυαλά μας με τα δόγματα της επιστήμης, η οποία αναγνωρίζει μόνο τις τέσσερις δυνάμεις που διαμορφώνουν την ύλη: τον ηλεκτρομαγνητισμό, τη βαρύτητα, πυρηνο-ισχυρές δυνάμεις και πυρηνο-ασθενείς δυνάμεις. Και πάνω απ 'όλα αυτά κυριαρχεί η δύναμη του χρήματος.

Από την άλλη η εσωτερικότητα, η πνευματικότητα, η μεταφυσική είναι κάτι που δεν κάηκε στις παλαιότερες πυρές της Ιεράς Εξέτασης. Αυτό δεν μπορεί καν να οριστεί, να μετρηθεί, να ζυγιστεί, να κλειστεί μέσα σε μαθηματικούς τύπους ή φυσικά μοντέλα. Ο κόσμος είναι χτισμένος κατά 5% από ύλη, το υπόλοιπο είναι αντι-ύλη, για την οποία προς το παρόν έχουμε "επιστημονικές υποθέσεις", έτσι κατασκευάζουμε Τεράστιους Επιταχυντές Αδρονίων 350 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και με τη βοήθεια του στρατού διδάσκουμε τους άλλους το δικό μας μοντέλο δημοκρατίας και χορεύουμε στον Τιτανικό. Χορεύουμε...χορεύουμε...χορεύουμε...

Μόνο η ηλεκτρονική απελευθερώνεται σιγά-σιγά από τα στρατιωτικά εργαστήρια, εισερχόμενη με τόλμη, χωρίς έλεγχο "των ηγετών της μάθησης" στις περιοχές των λεπτών ενεργειών και εξυπηρετεί τους ανθρώπους με τη μορφή Oberon ή Quantec στη διάγνωση και τη διόρθωση των κακών καταστάσεων της υγείας. Τουλάχιστον σε αυτές τις ειδικότητες των συνόρων της φυσικής και της μεταφυσικής η σύγχρονη ραδιαισθησία μπορεί να βρει έναν σύμμαχο.

Εξ ου και οι προσπάθειές μας να χρησιμοποιήσουμε τη μεταφυσική σε πρακτικές, χρήσιμες και επαληθεύσιμες σωματικές δραστηριότητες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η κατάλληλα χρησιμοποιημένη ραδιαισθητική αίσθηση μπορεί να συναγωνιστεί αποτελεσματικά με το Όμπερον και το Quantec με την περιγραφή ή τη διόρθωση των δυσλειτουργιών της ενέργειας στην έμψυχη ύλη.

Οι δυνατότητες της ραδιαισθησίας είναι τεράστιες, αυτή είναι σύγχρονη "...αλχημεία, που αν γίνει αντιληπτή σωστά ασχολείται με τη συνειδητή ικανότητα να ελέγχει τη μετάλλαξη, τη μεταστοιχείωση στο χώρο της ύλης, και ακόμη και στο χώρο της ίδιας της ζωής..." (Saint Germain).

Έχουμε πολλούς φίλους που είναι σε θέση να αποδείξουν μεταξύ άλλων τα φαινόμενα της μονοπολικότητας ή της μηδενικής πολικότητας και με οποιοδήποτε τρόπο μεταβάλλουν τις φυσικές εκδηλώσεις - όχι μόνο της ύλης. Ευχαρίστως θα μοιραστούμε αυτή τη γνώση.

 

 Στο δικό μας πρόγραμμα ΡΣΛΕ "NON PROFIT" παρουσιάζουμε:

 1. Εργαστήριο Ψυχοτρονικής - στα εργαστήρια, κατά τα οποία μαθαίνουμε σε πολλά ολογράμματα και γραφήματα να διαβάζουμε ενεργειακές καταστάσεις όλων των λεπτών φαινομένων, θέτουμε τις παραμέτρους, μπορούμε να τις ελέγχουμε, να τις αξιολογούμε και να κάνουμε αλλαγές ή να εναρμονίζουμε τις αντίξοες συνθήκες.

 2. Στα σεμινάριά μας παρουσιάζουμε πρακτικά και μοναδικά εργαλεία για την λήψη ή την εκπομπή λεπτών ενεργειών.

 3. Το αυράμετρο του Ώρου - αντηχεί στους τομείς της μη φυσικής - χρησιμοποιείται επίσης για την εξακρίβωση των ενδείξεων των ηλεκτρικών ή και μαγνητικών εξαρτημάτων.

 4. Σειρά Καθολικών Εκκρεμών "Προμηθέας"

 5. Σειρά Καθολικών Εκκρεμών "Mer-Ka-Ba"

 6. Δυναμική δομή της πυραμίδας του Φωτός.

 7. Σετ βιοδιεγερτών, αποακτινοβολιτών και ουδετεροποιητών αρνητικών δονήσεων.

 8. Μεθόδους μέτρησης της αποτελεσματικότητας των άλλων ραδιαισθητικών και ηλεκτρονικών εργαλείων.

 9. Τεχνικές σύγχρονης ραδιαισθητικής εμπειρογνωμοσύνης.

 10. Εκπαίδευση, συμβουλές και διαβουλεύσεις από τον τομέα της ραδιαισθησίας και της βιοθεραπείας.

 11. Σειρές συστάσεων βιβλιογραφίας που υποστηρίζει την ανάπτυξη του ραδιαισθητικού εργαστηρίου και, συνεπώς, την πνευματική ανάπτυξη.

 12. Επιτεύγματα της σύγχρονης ραδιαισθησίας και συζητήσεις σε ιστοσελίδα.

 13. Πλούσιο σύνολο ολογραμμάτων και βιοσχημάτων που εμπλουτίζουν το Ψυχοτρονικό Εργαστήριο.

 Γενικός σκοπός και αποστολή ΡΣΛΕ "NON PROFIT"

Θέλουμε να μοιραστούμε και να διαδώσουμε τη γνώση σχετικά με την αποτελεσματική σύζευξη και χρήση του ωκεανού των λεπτών ενεργειών, μέχρι στιγμής μη διαθέσιμων στην τρισδιάστατη πραγματικότητά μας. Μαθαίνουμε τρόπους χρήσης των ενεργειών υψηλότερων διαστάσεων και χώρων της μεταφυσικής. Θέλουμε να απλοποιήσουμε και να πρακτικοποιήσουμε τις τεχνολογίες παραγωγής αυτών των δονήσεων και να δείξουμε τους δρόμους που πρέπει να είναι μεγάλες οδοί προς το Φως και τη Φωτεινότητα.

 Ποιες είναι οι προϋποθέσεις;

Να είσαι απαλλαγμένος από τα στερεότυπα, να κατέχεις μεγάλη φαντασία, ξεμπλοκαρισμένο μυαλό, ανοιχτή καρδιά, εμπιστοσύνη στον εσωτερικό Πρωταθλητή και έλεγχο του κάθε βήματος με τα εργαλεία από το Εργαστήριο Ψυχοτρονικής. Να μην εξαρτάσαι από καμία πρόταση ή ξένη αρχή, αλλά να βιώνεις, να ερευνάς να εκτιμάς και να αφήνεσαι στην καθοδήγηση του Ρυθμιστή Σκέψης και των εννέα υπασπιστών του νου- πνεύματος.

Η Γνώση και η Σοφία είναι μια γενική ανθρώπινη ιδιότητα. Και αν μας δοθεί ο Φωτισμός, ας ζητάμε πάντα την τεχνολογία, τον τρόπο, με τον οποίο θα συνεισφέρουμε στην υπηρεσία των άλλων. Και βιώνοντας ας ενισχύσουμε τις επτά αισθήσεις μας.

Σας ευχόμαστε Υγεία και την Βαθιά Ειρήνη, καλώς ήρθατε στη συνεργασία! ΡΣΛΕ "NON PROFIT"

 Υστερόγραφο

Στη πραγματικότητα αποτελούμαστε από υποατομικές μαύρες μινι-τρύπες που συνδέουν τα πάντα μαζί. Η επιφάνεια της Γης μας είναι Ορίζοντας Γεγονότων, στον οποίο ο κάθε άνθρωπος είναι αχτίδα Φωτός. Η βασική αυτή ακτίνα έχει μία πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση - φορέα στο χώρο και συλλέγει μία μοναδική σειρά πληροφοριών, γι'αυτό μάθετε να ορίζετε τους φορείς σας, όχι μόνο στο χρώμα, αλλά κορέστε τους με κατάλληλες πληροφορίες, αφού η ανάληψη ευθύνης για τη ζωή σας είναι η πρώτη και σημαντικότερη ενέργεια για την ενίσχυση και εύρεση έμπνευσης. Απόλαυσε τη δυνατότητα της δημιουργίας νέου πιθανού κόσμου - πάρε μέρος στο παιχνίδι για το ΝΕΟ!

 "Η ευρύτερη ανοχή στην πιο μεγάλη ανεξαρτησία"

 Θεέ της καρδιάς μου, Θεέ της κατανόησής μου!

Εσύ γνωρίζεις καλύτερα απο εμένα αυτό που χρειάζομαι αλλά γεμάτος από ταπεινότητα

Σε παρακαλώ στήριξέ το σώμα μου με τη ζωή Σου,

φώτισε την καρδιά μου με τη ροή της αγάπης Σου και γέμισε τη ψυχή μου με δονήσεις του Φωτός Σου,

επειδή με αυτόν τον τρόπο θα βιώσω την Βαθιά Γαλήνη.

Δώσε μου το θάρρος να αντιμετωπίζω τις δοκιμασίες οι οποίες ξέρω ότι δεν έχουν άλλο σκοπό εκτός από το να τελειοποιούν την εξέλιξή μου και χορήγησέ μου εσωτερική δύναμη για προσευχή για απόκτηση της απαραίτητης έμπνευσης.

Πρόσδωσε στους άλλους Φωτοχυσία, την οποία και μόνος μου αναζητώ,

και εάν μου είναι δοσμένη σύμφωνα με τις δικές Σου αποφάσεις, δείξε μου πως να υποστηρίξω εγώ τις υπηρεσίες τους.

Στόχος μου ας γίνει για πάντα η ζωή με την παρουσία Σου,

και ας είναι πάντα η παρουσία Σου στο πλευρό μου.

Ας γίνει έτσι!

 Κείμενο επεξεργασίας ΡΣΛΕ "NON PROFIT"

The Cat's Eye Nebula: Dying Star Creates Fantasy-like Sculpture of Gas and Dust


Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει ιατρικές διαβουλεύσεις και τις 
κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής