ΒΙΟ - ΔΙΕΓΕΡΤΕΣ  ΚΑΙ  ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

 

 Υπάρχει πάρα πολλή βιβλιογραφία για το θέμα των πλεονεκτημάτων και της λειτουργίας των βιοδιεγερτών και των ουδετεροποιητών, στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει πρόσβαση. Εμείς προτείνουμε μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος, ως συνήθως απλουστευμένη και πρακτική. Δηλαδή παρουσιάζουμε τις μεθόδους εξέτασης και αξιολόγησης των συγκεκριμένων εργαλείων και καθορίζουμε πόσο έγκυρες είναι οι προτάσεις που περιέχονται στις οδηγίες χρήσης. Κι αυτό χάρη στις διάφορες γραφικές παραστάσεις και ολογράμματα από το τμήμα του Εργαστηρίου Ψυχοτρονικής. Κάθε έμπειρος ραβδοσκόπος, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ολογράμματα, μπορεί να εκτιμήσει την αξία και την αποτελεσματικότητα του κάθε βιοδιεγέρτη ή ουδετεροποιητή, και επίσης να τους συγκρίνει με τις προτάσεις μας.

Υπάρχουν επίσης πολλές θεωρίες που εξηγούν την τεχνολογία λειτουργίας αυτών των συσκευών. Η τεχνολογία μας βασίζεται στη χρήση της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΖΙΝ-URU και στην κατάλληλη κωδικοποίηση στο θέμα του αλγόριθμου CRO-MAAT. Ο αλγόριθμος αυτός αποτελείται από σωστά πολωμένες συνιστώσες δυνάμεις: ηλεκτρική, μαγνητική, ηλεκτρομαγνητική και μεταφυσική. H πλήρης χρήση αυτών των στοιχείων δίνει ως αποτέλεσμα μία πλήρη φασματική εναρμόνιση, η οποία οργανώνει την εντροπία της ενέργειας στην περιοχή του περιβάλλοντος της. Αυτό προκαλεί στην ύλη οργάνωση των περιστροφών των ηλεκτρικών σωματιδίων και διατήρηση της σταθερής ισορροπίας της μηδενικής πολικότητας. Ωστόσο, στους ζωντανούς οργανισμούς οι αλλαγές γίνονται επίσης λόγω της αναδιάρθρωσης των μορίων του νερού που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης των εν λόγω οργανισμών. Αυτό ισχύει για τα φυτά, τα ζώα, καθώς και τους ανθρώπους.

Η ζεύξη αυτών των συσκευών με τις κοσμικές δυνάμεις από τις υψηλότερες διαστάσεις δημιουργεί ανεξάντλητη σταθερή ενέργεια, η οποία εγγυάται μόνιμες επιδράσεις και λήψη φορέων σε χρώμα λευκό ή ultra-λευκό. Με λίγα λόγια είναι η ενεργοποίηση μιας μόνιμης σύνδεσης - σχέσης με τον Θεό (απόσπασμα από τους Σμαραγδένιους Πίνακες), δηλαδή η εκπόρευση ενέργειας από τον Επταπλό Θεό. Αν κάποιος δε ανταποκρίνεται ή συνεχίζει να μην κατανοεί την "σχέση με τον Θεό", τότε στη γλώσσα της υλιστικής φυσικής η εξήγηση θα ήταν ως εξής: Το μήκος κύματος Α (yin) συναντά το μήκος κύματος B (yang) και παράγουν το κύμα Γ (yin+yang γινόμενο yin, yang). Υποθέτουμε ότι είναι τυπικές «συζυγικές» σχέσεις. Οι φυσικοί το αποκαλούν Σύζευξη Φάσης. Αυτό ισχύει για τη φυσική και τη γενετική στον ίδιο βαθμό.

Αυτό σημαίνει ότι τα κύματα όχι μόνο προσθέτονται αλλά και πολλαπλασιάζονται αν υπάρχει αναλογία της Χρυσής Τομής, δηλαδή Α+Β=C και AxB=C. Ένας μαθηματικός θα προσέξει ότι υπάρχει επίσης αριθμητική και γεωμετρική πρόοδος ως αποτέλεσμα της οποίας θα έχουμε ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ επίδραση. Χαρακτηριστικό αυτού του αθροίσματος είναι η μηδενική πολικότητα (πόλωση μηδέν) που διαβάζεται με το εκκρεμές (συστατικό, μαγνητικό - οριζόντιο).

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χωρική ρύθμιση και κατά συνέπεια καθορίζονται οι σωστές αναλογίες της γραμμικής και κυκλικής βαρύτητας (ή ταλάντωσης), η οποία με τη σειρά της δημιουργεί συνθήκες συνεχούς παροχής ρεύματος από εξωτερικά συστήματα. Εισάγει το στοιχείο από τη στιγμή της ορμής, δηλαδή της ταχύτητας των κυμάτων, προσθέτοντας και πολλαπλασιάζοντας έτσι ώστε να αποκτούν προστιθέμενη αξία. Γραφικά αυτό μπορεί να εξηγηθεί ως σχηματισμός κορυφών του κύματος με τη διατήρηση της Αρχής του Ρυθμού. Και θυμόμαστε από το μάθημα της Φυσικής, ότι η βαρύτητα και η επιτάχυνση είναι σε ισορροπία όταν είναι αρμονικές.

Και αυτή είναι όλη η AΛΧΗΜΕΙΑ όπως δείχνει το όνομά της, Aλ - Χημεία δηλαδή Από - Σκοτάδι, δηλαδή αυτο-οργανωμένο σύστημα, ανεξάρτητο, συνειδητό κλπ. Ως διέξοδος από την εντροπία, το χάος, την καταστροφή κλπ. Εάν, ωστόσο, οι παρατηρήσεις αυτές δεν έχουν πείσει ακόμη τους σκεπτικιστές, τότε ας επικεντρωθούμε στις συνέπειες οι οποίες είναι μια σύνθεση των συστατικών δυνάμεων.

Αρκεί να χρησιμοποιήστε τις ψυχομετρικές ενδείξεις στα ολογράμματα που παρουσιάζονται στο Εργαστήριο Ψυχοτρονικής. Και σίγουρα ίσως επιθυμούμε να δούμε αυτά τα αποτελέσματα - γιατί αυτή είναι η πιο σίγουρη επαλήθευση. Σας προσκαλούμε να ελέγξετε τους βιοδιεγέρτες και τους ουδετεροποιητές μας:

Κωδικοποιήσαμε τις δονήσεις των επιμέρους βιοδιεγερτών και ουδετεροποιητών σε ροδέλες από φυσικό φελλό, επειδή παρουσιάζονται σε φωτογραφίες και το σχήμα τους δεν τραβά την προσοχή. Μπορούμε να γράψουμε τις δονήσεις των ουδετεροποιητών σε οποιαδήποτε σχήματα και αντικείμενα (γυάλινα, ξύλινα και άλλα), καθώς η λειτουργία παραμένει η ίδια.

Επεξεργασία ΡΣΛΕ NON PROFIT

 

Τεστ σειράς γεωπαθητικών ουδετεροποιητών PAX, Κameleon

 

2010-04-16   23:06

Κυρίες και Κύριοι

Οι τοποθετημένοι στις τέσσερις γωνίες του σπιτιού ουδετεροποιητές ΡΑΧ στο πάτωμα, όπως αναφέραμε πριν, αποτελούν τη βάση - τα λεγόμενα θεμέλια - ακρογωνιαίους λίθους με ενεργητική σημασία (βάση της πυραμίδας του Φωτός). Σε συνδυασμό με τον ουδετεροποιητή Kameleon CRO-MAAT (ο οποίος συγκεντρώνει Κοσμικές Ενέργειες) κολλημένο κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού ή σε ένα ψηλότερο επίπεδο έχει ως αποτέλεσμα να ρέει μια κοσμική ενέργεια η οποία φέρνει το περιβάλλον μας σε ισορροπία και σε σωστές δονήσεις μέχρι το ultra-λευκό (10x144 Hz - EB).

Αποφασίσαμε να ερευνήσουμε τον ουδετεροποιητή με το Quantec, το οποίο είναι απρόσωπος και αντικειμενικός επαληθευτής της ραδιασθητικής σκέψης μας. Πραγματοποιήσαμε μετρήσεις σε ένα τυχαία επιλεγμένο διαμέρισμα με γεωπαθολογική ροή στη μέγιστη ένταση και βλαβερότητα. Το τεστ πραγματοποιήθηκε στις 15.03.2010 στη Βαρσοβία, Πολωνία. Η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού του βλαβερού φορέα της ροής άρχισε αμέσως μετά την εγκατάστασή, πράγμα το οποίο επιβεβαίωσαμε με τις μετρήσεις της συσκευής Quantec 3 φορές σε διαστήματα 12 ωρών, 2 ημερών, 12 ημερών.

Εξαφανίστηκε αμέσως η στρεβλότητα του γεωπαθολογικού πεδίου, οι φυσικές παρεμβολικές περιοχές, τα ρήγματα στη γη, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, οι αστρικές διαδρομές και έφυγαν οι επιβαρύνσεις που προέρχονταν από το περιβάλλον: βαρέα μέταλλα, αέρια, κ.λπ.

Υπήρξαν επίσης αλλαγές στην διάθεση και την υγεία των ανθρώπων που ζουν σε αυτό διαμέρισμα, υπήρξε ένα συναίσθημα κόπωσης και ενεργειακής υπερφόρτωσης, η οποία αποδεικνύει την αποφόρτιση της τάσης του φορέα του μαύρου και του υπέρυθρου στο διαμέρισμα, που έχει ως αποτέλεσμα ακριβώς μια τέτοια συμπεριφορά και διάθεση.

Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτό το διαμέρισμα επιτέλους άρχισαν να κοιμούνται "όλη τη νύχτα" χωρίς να σηκώνονται πολλές φορές - άλλαξε αυθόρμητα ο φορέας της βασικής τους ακτίνας- πράγμα το οποίο με τη σειρά του οδήγησε σε μια υγιή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι υπήρξε δράση χωρίς δράση, δηλαδή αλλαγή στην ακτίνα τους - αποτέλεσμα σπασίματος της ακτινοβολίας της ροής, και αυτή ακριβώς την ακτινοβολία πήραν στον εαυτό τους με τρόπο ασυνείδητο, απλά κατοικώντας σε αυτό το μέρος.

Η διαμονή στα υδατορεύματα έχει πάντα ως αποτέλεσμα σοβαρές ασθένειες που παραμορφώνουν την δομή του DNA μας, δηλαδή καρκίνο. Ας αρχίσουμε λοιπόν από την οργάνωση των σπιτιών και των κατοικιών μας και η υγεία από μόνη της θα έρθει μέσα μας.

Αυτή η γνώση είναι εφικτή χάρη στο Εργαστήριο Ψυχοτρονικής μας - το κάθε άτομο μπορεί να ελέγξει μόνο του το δικό του διαμέρισμα.

Το πείραμα εκτελέστηκε χάρη στην ευγενική προσφορά της Κυρίας Καταζίνας Ζακ, χρήστη της συσκευής Quantec.

 

Βιοδιεγερτής KAMELEON CRO-MAAT

Βιοδιεγερτής KAMELEON CRO-MAAT

Πρόκειται για μια συσκευή που μεταχειρίζεται το νερό, την τροφή, κάθε προϊόν με την επαφή. Εναρμονίζει τις δυσλειτουργίες της ενέργειας, αλλάζοντας τα δομικά και ενεργητικά προϊόντα αυξάνοντας τις δονήσεις - τα χρώματα, και για να είμαστε πιο ακριβείς τα διανύσματα, κοινώς γνωστά ως ουσιώδεις ακτίνες και τον αριθμό των σειρών. Ως αποτέλεσμα, ακολουθεί η ομαλοποίηση του βιοπεδίου. Το ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων μπορεί να προσδιοριστεί με αναγνώσεις του Ψυχοτρονικού Εργαστηρίου.

Επιπλέον, μπορείτε να τις προσαρμόσετε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις χρησιμοποιώντας τα σύνολα Προμηθέας ή MER-ΚA-ΒΑ. Αυτό αντιπροσωπεύει το στάδιο ΙΙΙ και IV του σεμιναρίου. Αυτή η πολύ σύντομη περιγραφή του εξοπλισμού μας προέρχεται από το ότι δεν έχουμε σκοπό να πείσουμε κανέναν για τις αξίες των συσκευών αυτών, αυτό δεν είναι χειραγώγηση μάρκετινγκ - μέσα από την εμπειρία ας κάνει κάθε ένας ενδιαφερόμενος την κρίση του. Με ολογράμματα, ελεύθερη βούληση και μυαλό ας κατακτήσει την "ικανότητα διάκρισης", τότε θα μπορεί να γευτεί τους καρπούς από το Δέντρο της Ζωής.

 Bιοδιεγερτής ΖΥΓΑΡΙΑ

Bιοδιεγερτής ΖΥΓΑΡΙΑ

Είναι βελτιστοποιητής της σωματικής μάζας. Βοηθά στην επίτευξη και διατήρηση ενός κατάλληλου βάρους, παρεμποδίζοντας τον οργανισμό από την υπερβολική αύξηση ή απώλεια μάζας. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται με κωδικoποίηση του συστήματος - αλγόριθμου σύμφωνα με τον αθάνατο τύπο του Αϊνστάιν: E = mc² + Q όπου: Δm = E/c² + Q Διάβασε: "το δέλτα μάζας είναι ευθέως ανάλογο προς τον αριθμητή, και αντιστρόφως προς τον παρονομαστή καθώς και μεγαλύτερο κατά το θερμικό αποτέλεσμα." Στο αμοιβαίο ποσοστό αυτής της τριάδας (E, c², Q) βρίσκεται ολόκληρη η αλχημεία της βιολογίας μας. Την έμπνευση αυτού του αλγόριθμου αποτελούσε το άρθρο στον Άγνωστο Κόσμο (Αρ. 2 / 2007) Τιτλ. Νέα βιολογία του δρ. Young. Η καταπληκτικότητα αυτού του βιοδεγέρτη εγγυάται τόσα πολλά οφέλη, που πραγματικά αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο και να βιώσετε οι ίδιοι τις αλλαγές. Έτσι επισυνάπτουμε το νέο ολόγραμμα, το οποίο αναγνωρίζει την πρακτική πλευρά του δέλτα μάζας σε συνδυασμό με την οικονομία των ηλεκτρολυτών (σύντομα θα επισυνάψουμε το άρθρο και το ολόγραμμα στην σελίδα).

 Ουδετεροποιητής PAX

Ουδετεροποιητής PAX

Είναι ένας καθολικός ουδετεροποιητής που εξαλείφει τυχόν στρεβλώσεις του χώρου, ακόμη και την ένταση των ηλεκτροστατικών, σχετισμένων με την εργασία στα ηλεκτρικά πεδία με πολύ υψηλή τάση, οι οποίες είναι ιδιαίτερα καταστροφικές για την πόλωση των έμβιων όντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσωπικός ουδετεροποιητής ή προστασία διαμερίσματος. Στην περίπτωση αυτή, πλήρη αποτελεσματικότητα προσφέρουν τέσσερα PAX τοποθετημένα στις γωνίες του διαμερίσματος, έτσι όπως χρησιμοποιούνταν παλαιότερα οι ακρογωνιαίοι λίθοι. Σας συστήνουμε σύγκριση των προετοιμασμένων από εμάς PAX με άλλους ουδετεροποιητές που θεωρούνται «αποκάλυψη» στην αγορά, χρησιμοποιώντας για αυτό το Εργαστήριό μας.

 Ουδετεροποιητής AUTO-PAX

Ουδετεροποιητής AUTO-PAX

Συνείσταται ειδικά για τα αυτοκίνητα, όπου κατά την οδήγηση γίνεται συσσώρευση των αρνητικών φορτίων που συλλέγονται καθ’οδόν, καθώς και από το ίδιο το όχημα, ιδίως από τον κλιματισμό. Συνέπεια αυτών είναι η έλλειψη αρνητικών ιόντων, το οποίο αποσυγκεντρώνει τους οδηγούς μειώνοντας ταυτόχρονα την αντίσταση του οργανισμού.

 Ουδετεροποιητής PC-PAX

Ουδετεροποιητής PC-PAX

Χρησιμοποιείται για την εργασία με τον υπολογιστή. Σερφάροντας στο διαδίκτυο σε διάφορες ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν άσχημες δονήσεις τότε αυτός ο ουδετεροποιητής δεν αφήνει τις δονήσεις αυτές να φτάσουν μέχρι εμάς και τον χώρο μας. Αυτές μπορούν να καθοριστούν και στα ολογράμματα.

 Σειρά Παντογνώστης

swiatowid_zestaw

Για το γεγονός ότι υπάρχει σημαντική σχέση μεταξύ της βιολογίας του διαμερίσματος με την ψυχοσωματική υγεία των ενοίκων, υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία. Γι'αυτό σε όλες τις ενεργητικές δυσλειτουργίες (ασθένειες) πρέπει υποχρεωτικά πρώτα να ξεκινήσουμε τον έλεγχο από τη βιολογία του κτιρίου. Η τρέχουσα πρόοδος του πολιτισμού έχει γεμίσει το περιβάλλον μας με τόσο μη φιλικές συχνότητες και ρύπανση, για τις οποίες η κλασική ή η φυσική ιατρική είναι συχνά ανίσχυρες παρά τις ιδανικά επιλεγμένες θεραπείες. Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη μελέτη της βιολογίας του κτιρίου κέρδισαν οι ραδιαισθητικές τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χαρακτηρίσουν το είδος - την προέλευση των παρεμβολών, και να αξιολογήσουν τον βαθμό έντασης της γεωπαθολογικής ρύπανσης και τις χαρακτηριστικές του παράμετρους.

Αλλά μόνο η διάγνωση είναι μόνο ο προσδιορισμός των αιτιών – ενώ το πιο σημαντικό είναι η κατάλληλη και αποτελεσματική ΘΕΡΑΠΕΙΑ του σπιτιού, δηλαδή η πλήρης εναρμόνιση (συμβίωση) του σπιτιού και αυτών που το χρησιμοποιούν (άνθρωποι, ζώα, φυτά, lares-penates) από το Σύμπαν και το Αmenti. Υπάρχει πληθώρα από οποιεσδήποτε συσκευές όπως: ουδετεροποιητές, οθόνες, πομπούς, απορροφητήρες, κ.λπ..., τις οποίες χρησιμοποιούν με ποικίλους τρόπους ειδικευμένοι ραβδοσκόποι. Ως εκ τούτου, η κυρίαρχη σκέψη μας ήταν η ανάπτυξη μιας τέτοιας ολοκληρωμένης σειράς η οποία με τη πλειοψηφία ( ή το σύνολο) των παρεμβολών της βιολογίας του κτιρίου θα μπορούσε να αποτρέψει αποτελεσματικά, αλλά και ταυτόχρονα να προστατεύσει την αναγέννηση των ζωντανών οργανισμών εξασφαλίζοντας την πλήρη βιοζωτικότητά τους. Επιπλέον, στην περίπτωση «μνήμης τειχών» δηλαδή τον κορεσμό τους με ξένες δονήσεις μεταφυσικής προέλευσης μπορούσε να εφαρμόσει το ΤΑΟ. Η καθολικότητα της σειράς χαρακτηρίζεται από απλότητα, πρακτικότητα και τεχνολογία κατανοητή ακόμη και από έναν αρχάριο ραβδοσκόπο. Ως εκ τούτου παρουσιάζουμε γραφήματα-ολογράμματα στα οποία μπορούμε να κάνουμε διάγνωση της βιολογικής κατάστασης του κτιρίου, όπως και τον έλεγχο των επιπτώσεων μετά την τοποθέτηση της Σειράς Σβάντεβιτ (ή και άλλων εξοπλισμών ή τεχνικών). Αρκεί το σχέδιο του διαμερίσματος και με τη τηλεραδιαισθητική μέθοδο θα διαβάσουμε τις κατάλληλες παραμέτρους.

Η Σειρά Παντογνώστης εγκατεστημένη σε κάθε κτίριο (ακόμα και σε ουδέτερο βιολογικά) δημιουργεί ΝΕΑ ενεργητική ΠΟΙΟΤΗΤΑ των εγκαταστάσεων μέσα από τα πλήρως εναρμονισμένα υψηλότερα πεδία με αντίθετες περιστροφές δίνοντας ως αποτέλεσμα συνεχή δυναμική ισορροπία.

(Βλέπε ΧΙΙΙ Σμαραγδένιος Πίνακας ) Ο άνθρωπος είναι διπολικός. Όταν ένας από τους πόλους χάνει την ισορροπία του, αναστατώνεται ταυτόχρονα και η ισορροπία του σώματος, εμφανίζονται ασθένειες και θάνατος. Η ακριβής ευθυγράμμιση των πόλων προκαλεί την εξαφάνιση όλων των ασθενειών και των δεινών.

Η τεχνολογία της Σειράς Παντογνώστης

Η σειρά δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση της ενεργητικής του Ολογράμματος Προμηθέας και του Ολογράμματος Mer-Ka-Ba. Έτσι, σύμφωνα με την Αρχή τουΤριγώνου γίνεται ο φόρος της προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ) που δημιουργεί τη νέα ενεργητική πραγματικότητα μεγαλύτερη από το άθροισμα των συστατικών. Ολόκληρη η τεχνολογία προκύπτει από την πρακτική εφαρμογή της γνώσης που περιέχεται στο Kybalion, στους Σμαραγδένιους Πίνακες, και στο Βιβλίο της Ουράντιας το οποίο παρουσιάζουμε στα σεμινάρια και τα εργαστήριά μας. Στη σύνθεση του συνόλου βρίσκονται τέσσερα PAX, τα οποία τοποθετούμε σε γωνικές γωνίες του διαμερίσματος (του κτιρίου) στο επίπεδο του δαπέδου και ένας βιοδιεγερτής BIG-KAMELEON τον οποίο τοποθετούμε σε ύψος στο διαμέρισμα (π.χ κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού). Έτσι δημιουργείται ο χωροχρόνος διαρκώς τροφοδοτούμενος με YTOLAN και συγχρονισμένος με τα Πέντε Στοιχεία είναι: Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό και Αιθέρας. Οι κωδικοί αυτοί είναι δανεισμένοι από τους Πλατωνικούς Ογκόλιθους. Σύνολο εξασφαλισμένο με CRO-MAAT. Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της σειράς από την παραλαβή του νόμου της Ενότητας - όλα τα στοιχεία είναι μηδενοπολικά, το οποίο αντικατοπτρίζει την πλήρη δυναμική ισορροπία δυνατή για οργάνωση απήχησης του Shuman, εξασφαλίζει επιπλέον τη συνεχή παροχή της γραμμικής και της κυκλικής έλξης της βαρύτητας.

Επαλήθευση Παραμέτρων

Μετά την εγκατάσταση της Σειράς, ανάλογα με την ένταση και την ποσότητα-πολυμορφία των επιβλαβή απόρροιων στο κτίριο, λόγω της «μνήμης τειχών» πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για την εναρμόνιση του χωροχρόνου. Ο μεγαλύτερος χρόνος που έχει σημειωθεί είναι 21 μέρες. Κατά την εγκατάσταση σε ουδέτερο διαμέρισμα η εναρμόνιση εμφανίζεται μετά από 2-3 ημέρες. Τον έλεγχο των παραμέτρων κάνουμε σύμφωνα με τα παρουσιασμένα και συνοδευμένα διαγράμματα ή χρησιμοποιούμε το Εργαστήριο Ψυχοτρονικής στην ιστοσελίδα μας. Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε άλλες συσκευές που υπάρχουν στην αγορά και να συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους σε σχέση με την δική μας σειρά όπως και να αξιολογήσουμε το βαθμό αποτελεσματικότητας.

Εφαρμογή και Διανομή

  • Τουριστική Σειρά LUX εκτελεσμένη σε ξύλο Τα συστατικά είναι τα τέσσερα στοιχεία PAX με τη χωρική μορφή ΥIN-ΥANG και επίσης ο βιοεδιεγερτή. Την σειρά εκτελούμε μέσα από λίγες επιλογές. BIG-Kameleon με χαραγμένο το σύμβολο δύο αλληλοδιαπερνούμενων Αστεροειδή Τετραέδρων - σε οριζόντιο επίπεδο που συμβολίζει το Αστέρι του Δαβίδ. Χρησιμοποιείται εδώ η μαθηματική Χρυσή Αναλογία. Το σύνολο τοποθετήθηκε σε μια ξύλινη θήκη. Συστήνουμε ιδιαίτερα την σειρά για ραβδοσκόπους για εναρμόνιση στα γραφεία και τα μέρη εργασίας.

  • Βασική έκδοση

-Για την προστασία διαμερισμάτων - στοιχεία κατασκευασμένα από φελλό ή βοτσαλάκια ή κρύσταλλα.

-Για την προστασία γης, μεγαλύτερων αντικειμένων, κτιρίων, έκδοση κατασκευασμένη από μέταλλο ή λίθο.

Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς, Βιο-διεγερτές και Ουδετεροποιητές δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει

ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που

υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

 

Τεχνολογία: Αποστολή ΡΣΛE NON PROFIT 

Διανομή: GINA CENTRUM

 Γκραζίνα & Λεόναρντ Στεφανιάκ

 ΜΕΤΣΟΒΟΥ 30 ,  166 74  ΓΛΥΦΑΔΑ

 www.ginacentrum.gr

 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Τηλ./φαξ: 2130042330 

Κιν: 69488863126948886312, 69733719396973371939


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής