Βιοσυντονισμός Bicom Optima

1353882330_459305044_1-Rzuc-palenie-konin-Sosnowa-4


Φυσική κι ανώδυνη μέθοδος, χωρίς παρενέργειες, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Οι αρχές της μεθόδου βρίσκονται στην κβαντική φυσική. Η ύλη αποτελείται από μόρια και ενέργεια. Η συμπίεση της ενέργειας δημιουργεί τη ύλη. Όπως κάθε υλικό σώμα, έτσι και οι ζωντανοί οργανισμοί, εκπέμπουν ενέργεια. Αυή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία. Η παρατεταμένη παρακώλυση της επικοινωνίας των κυττάρων σε φυσικό/ενεργειακό/ηλεκτρομαγνητικό επίπεδο θα εκδηλωθεί με δυσλειτουργίες σε χημικό/υλικό/σωματικό επίπεδο. Η μέθοδος του βιοσυντονισμού επιτρέπει τον εντοπισμό παραγόντων που παρεμποδίζουν την επικοινωνία των κυττάρων μεταξύ τους, κι από την οποία εξαρτάται η καλή λειτουργία του οργανισμού. Έτσι, η μέθοδος μπορεί να βοηθήσει τόσο στη πρόληψη όσο και στην αποκατάσταση της  υγείας. Οι πρώτες εφαρμογές της μεθόδου ξεκίνησαν το 1977. Έκτοτε έχουν γίνει σημαντικά τεχνολογικά άλματα, με τελευταίο επίτευγμα τη συσκευή Bicom 2000. Το γερμανικό Ινστιτούτο Ρυθμιστικής Ιατρικής (Institute for Regulative Medicine) υποστηρίζει τη διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας. Η συμπληρωματική ιατρική δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την κλασσική ιατρική, όμως σε πολλές περιπτώσεις προσφέρει σημαντική βοήθεια. Ο συνδυασμός της ενεργειακής με την χημική ιατρική είναι όφελος για τον ασθενή. Στόχος είναι η αποκατάσταση της ροής της ενέργειας του οργανισμού, η εξουδετέρωση των παθολογικών καταστάσεων, η ενίσχυση της υγείας. Η επιτυχία της μεθόδου στο 80% των ασθενών σημαίνει ότι οι 8 στους 10 έχουν πλήρη ή σημαντική βελτίωση.    Η μέθοδος του βιοσυντονισμού γίνεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους θεραπευτές.

Bicom-optima-Funktionsweise

• Διάγνωση και θεραπεία αλλεργιών


Πάρα πολλοί άνθρωποι σήμερα, και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, υποφέρουν από αλλεργίες. Όμως τώρα υπάρχει μια εύκολη μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας.

Η μέθοδος αυτή είναι εντελώς ανώδυνη, αφού δεν χρειάζεται η λήψη αίματος, ούτε απαιτείται η χορήγηση των αλλεργιογόνων ουσιών με «τσιμπιματάκια» ενδοδερμικά.

Τα αποτελέσματα είναι μεγάλης ακριβείας αφού όχι μόνο γίνεται προσδιορισμός των ουσιών εκείνων που προκαλούν οξέα συμπτώματα, όπως το αλλεργικό συνάχι, η επιπεφυκίτιδα, το άσθμα, το έκζεμα, αλλά προσδιορίζονται και οι ουσίες εκείνες  που προκαλούν τις λεγόμενες «χρόνιες» ή «κρυφές αλλεργίες» ή αλλιώς «δυσανεξίες».

Με την μέθοδο αυτή υπάρχει επίσης η δυνατότητα απευαισθητοποίησης, δηλαδή μόνιμης θεραπείας από τα συμπτώματα της αλλεργίας με τον ίδιο ανώδυνο, αναίμακτο και ασφαλή τρόπο.

Για την πλήρη απευαισθητοποίηση του οργανισμού από μία ουσία απαιτείται συνήθως μία μόνο θεραπεία, με εξαίρεση περιπτώσεων οξέων συμπτωμάτων και αλλεργιών στο αγελαδινό γάλα, το σιτάρι και το αυγό, όπου απαιτούνται έως και τρεις επισκέψεις.

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Βασικές αρχές της βιοσυντονιστικής θεραπείας

 1. Το ανθρώπινο σώμα παράγει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο υπάρχει μέσα και γύρω από αυτό. Το ηλεκτρομαγνητικό αυτό πεδίο είναι το σύνολο των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που παράγονται από τα κύτταρα. Είναι υπεράνω των υπόλοιπων συστημάτων και οργάνων και ελέγχει όλες τις βιοφυσικές λειτουργίες.

2. Παράλληλα με τα φυσιολογικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα, στο ανθρώπινο σώμα συνυπάρχουν και παθολογικά κύματα, τα οποία προέρχονται από τοξίνες, βακτηρίδια, ιούς, τραύματα, φλεγμονές, ασθένειες, κτλ.

3. Το σύνολο των φυσιολογικών και παθολογικών κυμάτων μαζί αποτελούν το έμφυτο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ασθενούς.

4. Το έμφυτο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ασθενούς μπορεί να καταγραφεί στην επιφάνεια του σώματος (φαινόμενο της κεραίας) και να τροφοδοτηθεί στην θεραπευτική συσκευή (BICOM **) μέσω καλωδίων.

5. Με τη βοήθεια ειδικού βιολογικού φίλτρου της συσκευής BICOM  το έμφυτο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ασθενούς διασπάται στα φυσιολογικά και παθολογικά κύματα που το απαρτίζουν και στη συνέχεια μετατρέπεται σε θεραπευτικά μαγνητικά κύματα χωρίς να προστίθονται ή να παράγονται τεχνητά άλλες συχνότητες ή άλλη μορφή ενέργειας.

6. Το επεξεργασμένο έμφυτο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ασθενούς τροποποιημένο σε θεραπευτικά μαγνητικά κύματα τροφοδοτείται από την συσκευή στο σώμα του ασθενούς. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα συντελείται όχι στην συσκευή αλλά στο σώμα του ίδιου του ασθενούς.

7. Τα θεραπευτικά κύματα προκαλούν το θεραπευτικό αποτέλεσμα στο σώμα του ασθενούς χάρη στην εξάλειψη ή μείωση των παθολογικών κυμάτων από την μια πλευρά, κι από την άλλη, χάρη στη τόνωση και ενδυνάμωση των φυσιολογικών κυμάτων.

8. Ο σκοπός της βιοσυντονιστικής θεραπείας είναι η μείωση ή εξάλειψη των παθολογικών κυμάτων και η ταυτόχρονη ενδυνάμωση των φυσιολογικών κυμάτων.

9. Η βελτίωση της κατάστασης της βιοφυσικής ενέργειας ακολουθείται από την βελτίωση των βιοφυσικών λειτουργειών με αποτέλεσμα την ίαση.

10. Ο κύριος στόχος την βιοσυντονιστικής θεραπείας είναι η ενεργοποίηση του ενδογενούς συστήματος ρύθμισης και η απελευθέρωσή του από τις παρενοχλητικές, παθολογικές επιδράσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να επέλθει η ίαση.


*   ΒRT – συντόμευση του αγγλικού όρου Bio-Resonance Therapy
** BICOM – η ονομασία προήρθε από την σύμπτυξη των αγγλικών λέξεων Bio-Communication, που σημαίνει βιο-επικοινωνία, ανατρέχοντας στην ικανότητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους μέσω των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Εφαρμογές της βιοσυντονιστικής θεραπείας

 Η βιοσυντονιστική θεραπεία έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει τα παθολογικά σήματα, που λαμβάνει από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ασθενούς. Με αυτόν τον τρόπο υποβοηθάει την αυτο-ΐαση του.

Αυτό σημαίνει πως η βιοσυντονιστική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις παθολογικές καταστάσεις. Εξαιρούνται βέβαια οι οξείες εκείνες περιπτώσεις, όπου χρειάζεται άμεση ιατρική παρέμβαση.

Υπάρχουν πάνω από 400 προγράμματα θεραπείας, τα οποία μπορούν επιπλέον να συντονιστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Καλύπτονται όλες οι ειδικότητες της ιατρικής:

 • ασθένειες των βρόγχων και πνευμόνων,

 • της καρδιάς και των αγγείων (συμπεριλαμβανομένων και των λεμφικών),

 • ορμονικές διαταραχές και παθήσεις των ενδοκρινών αδένων,

 • ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις,

 • οφθαλμολογικές παθήσεις,

 • δερματολογικές παθήσεις,

 • γαστρεντερολογικά συμπτώματα (ασθένειες του στομάχου, ήπατος, χοληδόχου 
  κύστεως, παγκρέατος, σπληνός, εντέρων),

 • νεφρολογικές και ουρολογικές παθήσεις,

 • ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος (ορθοπεδικές και ρευματικές),

 • γυναικολογικές παθήσεις,

 • νευρολογικές διαταραχές του κεντρικού και αυτόνομου νευρικού συστήματος,

 • διαταραχές του ανοσοποιητικού (αλλεργίες, ρευματοειδής αρθρίτιδα, μειωμένη άμυνα
  του οργανισμού).

Στην παιδιατρική ισχύουν οι ίδιες εφαρμογές.

Στην οδοντιατρική θεραπεύει  την περιοδοντίτιδα, βοηθά την διαδικασία εμφύτευσης ξένων σωμάτων, κ.α.

Ακόμα μπορεί να ελέγξει αλλά και να εξουδετερώσει τυχόν παρενέργειες που προκαλούνται από τα φάρμακα (ακόμα και αυτές της χημειοθεραπείας), να ανιχνεύσει ελλείψεις του οργανισμού σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, να βοηθήσει την επούλωση ουλών μετά από χειρουργείο, να βελτιώσει την επίδοση των αθλητών, να βελτιώσει την ενεργειακή κατάσταση του οργανισμού με ενίσχυση των μεσημβρινών και θεραπεία των ενεργειακών κέντρων του σώματος.

• Πρόγραμμα anti-smoking

 Κάθε λεπτό στον κόσμο 6 άτομα πεθαίνουν από παθήσεις οφειλόμενες στο κάπνισμα.

Γιατί:

TΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εάν έχετε αποφασίσει να σταματήσετε το κάπνισμα αλλά θέλετε μια βοήθεια στην προσπάθειά σας αυτή, σας ενημερώνουμε πως στο ιατρείο αυτό εφαρμόζεται ένα ειδικό πρόγραμμα κατά του καπνίσματος.

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι εντελώς ανώδυνη, ασφαλής και πολύ αποτελεσματική, αφού με μία επίσκεψη έχει ποσοστό επιτυχίας 75% ενώ με δύο επισκέψεις το ποσοστό ανέρχεται σε 86%!

Η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα την απεξάρτηση του οργανισμού από την νικοτίνη, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού, που έχουν κατακαθήσει στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή.

Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται το στερητικό σύνδρομο, το οποίο καταλαμβάνει όσους προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο μόνοι τους, οι πνεύμονες επανακτούν την αρχική αντοχή τους γρηγορότερα, μειώνεται ο κίνδυνος εμφράγματος, το οξυγόνο του αίματος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα μετά από την πρώτη κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο. Και όλα αυτά χωρίς αύξηση βάρους!


Πρόγραμμα κατά του πόνου

 Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και σε νεαρές ηλικίες, ταλαιπωρούνται σήμερα από χρόνια προβλήματα πόνου.

Οι συνηθέστερες παθήσεις είναι:

 1. Το αυχενικό σύνδρομο

 2. Ισχιαλγία

 3. Τενοντίτιδα

 4. Περιαρθρίτιδα

 5. Πόνοι από τραυματισμούς

 6. Επικονδυλίτιδα του αγκώνα        (tennis elbow)

 7. κα.

 1. Πόνοι μέσης / οσφυαλγία

 2. Πόνοι περιόδου

 3. Πονοκέφαλος / ημικρανία

 4. Αρθριτικοί / ρευματικοί πόνοι

 5. Μυικοί πόνοι

 6. «Ψύξη», «πιάσιμο»

 7. Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα


Με την μέθοδο της θεραπείας με βιοσυντονισμό, με εντελώς ανώδυνο αλλά και προπάντων γρήγορο τρόπο μπορείτε να απελευθερωθείτε από τα συμπτώματα αυτά. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης αρκούν, κατά μέσο όρο, 3 συνεδρίες. Και όλα αυτά, χωρίς φάρμακα και χωρίς παρενέργειες.

Eκτός αυτού, έχει θεαματικά αποτελέσματα στην θεραπεία των καταγμάτων και στην αποκατάστασή τους. Η μέθοδος αυτή δίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καλύτερα αποτελέσματα απ’ ότι 15-20 φυσιοθεραπείες.

• Τα συμπτώματα των κρυφών αλλεργιών

Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ανώδυνη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία προσφέρει όχι μόνο την απεξάρτηση από τη νικοτίνη, την εθιστική ουσία του τσιγάρου, αλλά, σημαντικότερα, αποτοξίνωση από τις πάνω από 4.000 τοξικές ουσίες, που περιέχονται μέσα σε αυτό.
Η μέθοδος εφαρμόζεται με εξαιρετική επιτυχία από το 1977 και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

• Πώς γίνεται η βιοσυντονιστική θεραπεία;

Η βιοσυντονιστική θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, BICOM® 2000, η οποία δεν παράγει τεχνητά ενέργεια. Χρησιμοποιεί απλώς τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λαμβάνει από τον ασθενή ή από τα δείγματα των ουσιών που τοποθετούνται μέσα σ’ αυτή.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Διαρκεί έως μία ώρα. Κατά τη διάρκεια της αγωγής κάθεστε σε μια πολυθρόνα. Αρχικά, θα γίνει ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, ελέγχονται τα όργανα απέκκρισης του σώματος (συκώτι, νεφρά, έντερο). Εάν χρειαστεί, θα γίνει ειδική αγωγή ενίσχυσης της αποτοξινωτικής λειτουργίας των οργάνων αυτών. Κι αυτό, επειδή, μετά τη θεραπεία antismoking, θα γίνεται μαζική αποβολή των τοξινών του τσιγάρου από τον οργανισμό, οπότε πρέπει να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική απέκκρισή τους. Το καθ’ εαυτό πρόγραμμα κατά του εθισμού του καπνίσματος διαρκεί από 20 έως 25 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα σας ζητήσουμε να σκεφτείτε όλες τις περιστάσεις κατά τη διάρκεια της μέρας ή και της νύχτας, κατά τις οποίες συνηθίζετε να καπνίζετε. Είναι σκόπιμο, να κάνετε «θετικό οραματισμό» ή αλλιώς «θετικές σκέψεις», δηλ. να δείτε ή να σκεφτείτε τον εαυτό σας σε αυτές τις περιστάσεις χωρίς τσιγάρο και χωρίς την ανάγκη του τσιγάρου.

Για τη θεραπεία antismoking τοποθετούμε στη συσκευή στάχτη και αποτσίγαρο από τα τσιγάρα σας. Η συσκευή αποστέλλει στο σώμα αντιστραμμένα τα κύματα των ουσιών αυτών, με την μορφή ενός ανεπαίσθητου μαγνητικού πεδίου, με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση της επιρροής τους στον οργανισμό. Ο εθισμός που υπάρχει εξαλείφεται, σβήνοντας από την μνήμη των κυττάρων την επίδραση της νικοτίνης. Με άλλα λόγια, αποφεύγονται τα συμπτώματα του στερητικού συνδρόμου, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται η ταχύτατη απομάκρυνση της πίσσας και των άλλων βλαβερών προϊόντων του καπνού, που έχουν κατακαθίσει στους πνεύμονες του χρόνιου καπνιστή. Το οξυγόνο του αίματος επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα, οι πνεύμονες επανακτούν την αρχική αντοχή τους γρηγορότερα, μειώνεται ο κίνδυνος εμφράγματος μετά από την πρώτη κιόλας μέρα χωρίς τσιγάρο.

•Τι είναι οι τροφικές δυσανεξίες;

 Όταν ακούμε την λέξη «αλλεργία» έρχονται αμέσως στο νου μας συμπτώματα όπως η ρινίτιδα, η επιπεφυκίτιδα, το βρογχικό άσθμα, η δερματίτιδα κ.λ.π. Όμως στην πραγματικότητα, οι αλλεργίες δεν εκδηλώνονται μόνο με αυτές τις μορφές.

Υπάρχει μια άλλη μορφή αλλεργίας, η οποία προκαλεί χρόνια συμπτώματα, πολλά από τα οποία είναι σοβαρές ασθένειες. Αυτές τις αλλεργίες τις ονομάζουμε «κρυφές αλλεργίες» ή «δυσανεξίες».

Η διαφορά της κρυφής αλλεργίας ή δυσανεξίας από την τυπική αλλεργία είναι η καθυστέρηση, από μερικές ώρες έως και δύο μέρες, στην εκδήλωσή της μετά την επαφή με την αλλεργιογόνα ουσία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι υπάρχει διαφορά στους μηχανισμούς αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματος, οι οποίοι μεσολαβούν σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις.

Κατά συνέπεια, τα κλασσικά αλλεργικά τεστ δεν μπορούν να εντοπίσουν τις ουσίες που προκαλούν τα ενοχλητικά συμπτώματα.

Με την συσκευή Bicom 2000, όχι μόνο γίνεται ανίχνευση των αλλεργιογόνων ουσιών με μεγάλη ακρίβεια, ανώδυνα και γρήγορα, αλλά και θεραπεία. Με μία μόλις επίσκεψη μπορεί να γίνει μόνιμη απευαισθητοποίηση από οποιανδήποτε ουσία με ποσοστό επιτυχίας 90%!

Πληροφορίες στην Γκραζίνα Στεφάνιακ

τηλ:2130042330, 6948886312

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής