REIKI Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΓΚΡΑΖΙΝΑ & ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ

Usui Reiki Master-Teacher
Gina__Leonard

 Είναι πια γνωστό σε όλους η άφθονη ζωτική ακτινοβώλα ενέργεια που υπάρχει εν αφθονία γύρω μας, σε ολόκληρο το ζωτικό μας πεδίο.

Πριν πολλά χρόνια, ένας Ιάπωνας Βουδιστής ο δρ.MIKAO USUI, ύστερα από μια αιφνιδιαστική ερώτηση που δέχτηκε από έναν μαθητή του, κατά πόσο μπορεί κάποιος να θεραπεύσει με τα χέρια όπως έκανε και ο Ιησούς, αποφάσισε να ανακαλύψει το μυστικό προσέλκυσης της θεραπείας με την επαφή. Μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης και ενώ δεν είχε οδηγηθεί κάπου που να υπήρχε ένα νόημα, σκέφτηκε να περάσει σε μια περίοδο αυτογνωσίας και διαλογισμού, μήπως μέσα στην σιωπή έβρισκε την λύση. Πράγματι μετά από 21 μέρες διαλογιστικής ανάπαυλας, φωτίστικε τα ενεργειακά σύμβολα του Reiki, τα οποία διοχέτευαν στο ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου το φως της θεραπείας.

Το ονόμασε Reiki από το Rei που σημαίνει κάτι το μυστήριο και θαυματουργό και από το ki που σημαίνει για τους Ιάπωνες ζωτική ενέργεια.reiki2

Το υπόλοιπο της ζωής του ο Usui το αφιέρωσε στην διάδοση και διδασκαλία της θαυματουργής αυτής μεθόδου, ίδρυσε το 1922 στην Αογιάμα της Ιαπωνίας μια σχολή Reiki και προσπάθησε να μυήσει τον κόσμο στην πνευματική ανάπτυξη μέσα από την ροή της ενέργειας αυτής. Η σχολή αυτή η “Usui Reiki Ryoho Gakkai”, λειτουργεί και σήμερα, συνεχίζοντας τις πρακτικές θεραπείας του ίδιου του sensei.

Δίπλα του και για ακρκετά χρόνια, μαθήτευσε και μυήθηκε στον βαθμό του Shihan(Διδασκαλίας), ένας αρχιποπλοίαρχος του πολεμικού Ναυτικού, ο Hayashi Chujiro. Έγινε ένας από τους διευθυντές της σχολής, ο οποίος μετά την συνταξιοδότησή του άνοιξε μια δική του κλινική Reiki την Hayashi Reiki Kenkyu Kaiκαι μύησε 13 δασκάλους. Ο Hayashi αναγνωρίστικε ως ο Δεύτερος Grand Master Reiki.reiki3

Το Reiki ήρθε στη δύση από την Τρίτη αναγνωρισμένη Grand Master Reiki, την Ηawayo Takata το 1938, όταν ο Ηayashi sensei την μύησε στο Shihan . Από τότε πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τα άπειρα οφέλη του, είτε  μέσα από θεραπείες είτε μέσαα από την μαθητεία του. Η αλήθεια είναι ότι βάζοντας κάπιοιος το Reiki στην καθημερινότητά του, τότε μόνο θα ανακαλύψει το μεγάλο δώρο αυτό από την Πηγή.

Μια θεραπεία Reiki μπορεί να σε οδηγήσει ή σε μια απόλυτη χαλάρωση, ή σε ένα βαθύτερο μονοπάτι του εαυτού σου που καλείσαι να το φωτίσεις με αγάπη και θεραπεία. Τα αποτελέσματά του είναι άμεσα και εμφανή σε οξείες καταστάσεις, όπως κόψιμο ή κάψιμο, όπου βάζοντας τα χέρια σου εκεί μέσα σε 5 λεπτά η ενέργεια έχει κάνει το θαύμα της και δεν υπάρχει ούτε πληγή ούτε κάψιμο. Όμως και σε χρόνιες και δύσκολες καταστάσεις, το Reiki πάει πολύ βαθύτερα ώστε να βρει την αιτία που προκαλεί το αποτέλεσμα που βιώνουμε στο σώμα μας.

 Σημειώστε ότι η χρήση των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει
ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που
υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

Κλείσιμο συνεδρίας και για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το reiki και συμμετοχή στα βιωματικά σεμινάρια 1-ου,2-ου,3-ου βαθμού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

ΓΚΡΑΖΙΝΑ & ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ

Usui Reiki Master Teacher

www.ginacentrum.gr

Τηλ. 2130042330 ,6948886312, 6973371939

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής