ΓΚΡΑΖΙΝΑ & ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ

http://vimeo.com/16923848

Gina__LeonardΑυτό που ανέκαθεν ήταν μυστηριώδες, αυτό που δεν είχε λογική εξήγηση για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελούσε πάντα αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα ενδιαφέροντά τους εμπλουτίστηκαν με γνώσεις που αποκτήθηκαν μέσα από σεμινάρια, βιβλία και άμεση επαφή με πνευματικούς δασκάλους.

Η αγάπη, η κατανόηση, η συγχώρεση των άλλων αλλά και του εαυτού τους είναι τα κύρια στοιχεία στα οποία η Γκραζίνα και ο Λεόναρντ χτίζουν την καθημερινότητά τους. Η αποστολή τους είναι η διάδοση της πίστης στην παρουσία του θείου στοιχείου που ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο, η βοήθεια στην ανακάλυψη της ελπίδας και τρόπων προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης, όπως επίσης και η πρόσβαση σε εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.

Ερμητιζμός, Θεραπευτική Ραδιαισθησία, Mer Ka Ba, Reiki, Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης , Θεραπεία Πνευματικής Αναδόμησης , Ηχοθεραπεία (με θιβετιανές κούπες και κύπελλα), Αστρικά Ταξίδια, Υγιεινός Τρόπος Ζωής, Feng Shui, Ραβδοσκοπία, Θεραπεία με κεριά των Hopi, Τελετουργίες Καθαρμού και Προστασίας, Τηλεπαθητική Επαφή με τα πλάσματα του Πνεύματος της Αγάπης, Περαιτέρω Ενεργοπληροφοριακή Ανάπτυξη , Υπνοθεραπεία, Βιοενεργειακή Θεραπεία, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - Κβαντική Θεραπεία και Μέθοδος 2 Σημείων, Κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη αποτοξινωση οργανισμού, αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που γνωρίζουν όχι μόνο θεωρητικά, αλλά τα εφαρμόζουν επίσης στην πράξη φέρνοντας συχνά χαρά και ειρήνη στην ζωή των άλλων.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχουν στους Αγγέλους και τα Πλάσματα του Ουρανού που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη ζωή τους. Το όνειρο της Γκραζίνας και του Λεόναρντ είναι να μοιραστούν αυτό το δώρο με όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων. Και οι δύο πιστεύουν ότι η πίστη στην ύπαρξη των Θεϊκών Πλασμάτων δίνει στον καθένα μεγάλη πνευματική δύναμη και λειτουργεί θεραπευτικά σε κάθε επίπεδο.

H Γκραζίνα και ο Λεόναρντ εμπλουτίζουν την πνευματικότητά τους με καλλιτεχνικές πινελιές.

Η Γκραζίνα είναι Δασκάλα του Vedic Art –την ζωγραφική με τα μάτια της ψυχής μέσω της καρδιάς αλλά και του Decoupage – την μετατροπή και διακόσμηση αντικειμένων με ειδικές μεθόδους και υλικά.

Ο Λεόναρντ μπορεί να εμπλουτίζει, να αναζωογονεί, να ομορφαίνει και να ενισχύσει ενεργειακά κάθε χώρο με την σχεδίαση και δημιουργία μιάς ζωντανής εικόνας με την μορφή του ενυδρείου.

Η Γκραζίνα και ο Λεόναρντ είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν και Εσένα στην ζωή τους.

Η κύρια ιδέα της φιλοσοφίας τους κρύβεται στα λόγια:

«Να κοιτάς πάντα μέσα από την καρδιά σου για να βλέπεις περισσότερα, για να δεις πράγματα πέρα από αυτά που σου προσφέρει ο κόσμος».

Επαφή:

GINA CENTRUM

 
ΜΕΤΣΟΒΟΥ 30 , 166 74 ΓΛΥΦΑΔΑ
 
tel./fax. 2130042330
 
Κιν: 6948886312 - Γκραζίνα

Κιν: 6973371939 - Λεόναρντ

www.ginacentrum.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

wwww


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής