Μέχρι η ιστοσελίδα μας να έχει ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά ή μέσω email, δίνοντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο σας, το προϊόν και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

Η αποστολή θα γίνεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή.Οι παραγγελίες άνω των 200 ευρώ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2130042330 ,2130042330, 6948886312, 6948886312, 6973371939, 6973371939

 Κάποτε είχαν κάνει ένα πείραμα. Ανακάτεψαν μια παρτίδα εκκρεμών του γνωστού κατασκευαστή ραβδοσκοπικού εξοπλισμού, Ιουζεφ Μπάι, επίτηδες με εκκρεμή άλλων κατασκευαστών και τα έστειλαν σε μερικούς γνωστούς αξιόπιστους ραβδοσκόπους. Το ζήτημα ήταν να δοκιμάσουν αυτά τα εκκρεμή και τα χειρότερα να τα στείλουν πίσω. Φάνηκε μετά ότι όλα τα εκκρεμή του Ιουζεφ Μπάι τα έχουν εκτιμήσει ως τα καλύτερα. Πολλοί χρήστες του εξοπλισμού του Ιουζεφ Μπαι λένε ότι τα δικά του εκκρεμή έχουν “ψυχή” και ότι αυτό τους δίνει μεγάλη δύναμη και αποτελεσματικότητα.

ΙΟΥΖΕΦ ΜΠΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΚΡΕΜΗ

18-1

Ο Ιουζεφ Μπαι είναι γνωστός όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο ως κατασκευαστής και σχεδιαστής εκκρεμών. Τα εκκρεμή του τα αξιολογούν σαν ερευνητικά και θεραπευτικά εργαλεία. Βοήθησαν πολλούς να βρουν την υγεία τους ή να σώσουν τη ζωή τους. Ο Ιουζεφ Μπάι έχει στο σπίτι του πάρα πολλά γράμματα με ευχαριστίες από άτομα που βοηθήθηκαν. Στο ραβδοσκοπικό εργαστήριο που φτιάχνει τα εκκρεμή μαζί με τη Μπάρμπαρα Λεσνιεφσκα, έχουν δημιουργήσει πάνω από 100 διάφορα εκκρεμή αλλά συνεχώς δημιουργούν και καινούρια.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΖΕΦ ΜΠΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

Με τη ραβδοσκοπία για πρώτη φορά είχε έρθει σ’ επαφή σαν κρατούμενος με το νούμερο 119185 στο στρατόπεδο συγκέντρωσης, Auszwic Birkenau. Ήδη σαν μικρό παιδί έδειχνε εξαιρετική ικανότητα στα μαστορέματα. Αυτές οι ικανότητες του ήταν πολύ χρήσιμες στις δύσκολες στιγμές της ζωής του και ειδικά στα χρόνια της χιτλερικής κατοχής. Όταν ήταν κρατούμενος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης έπλεκε για τους συγκρατούμενους του κάλτσες, κασκόλ, πουλόβερ και γάντια. Οι Γερμανοί γρήγορα κατάλαβαν τις ικανότητές του. Από έναν Γερμανό που διαχειριζόταν τις λίμνες ψαριών γύρω από το Auszwic Birkenau πήρε την εντολή να φτιάξει παγίδες για τα ψάρια. Σ’ αυτή τη δουλειά γνώρισε έναν Ελβετό τον Ρούδολφ o οποίος τον μήυσε στη ραβδοσκοπία. Ο Πολωνός Ιουζεφ φάνηκε γρήγορα ότι έχει εξαιρετικό ταλέντο σαν ραβδοσκόπος. Πολύ γρήγορα οι Γερμανοί τους έβαλαν να ορίσουν το μέρος για το πηγάδι του πόσιμου νερού. Τους απείλησαν ότι αν δε δείξουν ακριβώς το σημείο, θα τους βάλουν μέσα σε ένα λάκκο και θα τους σκεπάσουν με χώμα. Ευτυχώς το ραβδοσκοπικό ταλέντο δεν τους πρόδωσε. Ο Ελβετός ραβδοσκόπος είχε εντυπωσιαστεί πως ο Ιουζεφ με ένα μικρό μαχαιράκι δημιουργούσε εξαιρετικά εκκρεμή. Αυτά τα εκκρεμή πολλές φορές ήταν τα μοναδικά διαγνωστικά και θεραπευτικά εργαλεία τα οποία μπορούσαν να δουλέψουν εκεί στο στρατόπεδο. Αποφάσισαν ότι όταν θα βγουν από το στρατόπεδο συγκέντρωσης θα δημιουργήσουν μαζί μια συνεταιρική ραβδοσκοπική εταιρεία.. Δυστυχώς, όμως, κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Ελβετός είχε μείνει στο Auszwic ενώ τον Πολωνό Μπάι τον πήγαν στο Oranienburg και μετά στο Ravensbruck. Παρόλο που και οι δύο επέζησαν από τον πόλεμο, ο Ρούδολφ γύρισε στην Ελβετία αλλά εξαντλημένος από τη ζωή στη φυλακή πολύ σύντομα πέθανε.

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΩΣ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΚΡΕΜΗ

Δυστυχώς, μετά από τα πολεμικά χρόνια οι καιροί δεν ήταν κατάλληλοι για να ακολουθήσει κάποιος το δρόμο της ραβδοσκοπίας. Ήταν πολύ δύσκολο να βρεις υλικό από το οποίο να διαβάσεις ή να μάθεις κάτι περισσότερο. Σεμινάρια τέτοιου είδους ήταν μόνο στα όνειρα. Πέρασε αρκετός χρόνος και το 1976 στη Βαρσοβία δημιουργήθηκε ένας Ραβδοσκοπικός Σύλλογος. Τότε, ο Ιουζεφ Μπάι ξεκίνησε να συμμετέχει σε διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια. Επειδή οι συμμετέχοντες δεν είχαν τα απαραίτητα εργαλεία για εξάσκηση, ο Ιουζεφ ξεκίνησε να φτιάχνει ο ίδιος τα εκκρεμή. Συγχρόνως απέκτησε θεωρητική και πρακτική γνώση πάνω στη ραβδοσκοπία και έχει αναγνωριστεί ως πολύ ταλαντούχος και αξιόπιστος ραβδοσκόπος. Τα προϊόντα του γίνονταν όλο και καλύτερα, όλο και πιο τέλεια και με τη γνησιότητά τους και την ακρίβεια τους εντυπωσίαζαν και τους πιο εντυπωσιακούς ραβδοσκόπους σ’ όλο τον κόσμο. Στην αρχή δημιουργούσε ουδέτερα εκκρεμή τα οποία είναι πιο κοινά και πιο απλά. Με το πέρασμα του χρόνου, στο εργαστήριό του ξεκίνησαν να δημιουργούνται τα πιο εξειδικευμένα εκκρεμή. Ο Ιουζεφ βασίστηκε πάνω στα έργα των γνωστών Γάλλων ραβδοσκόπων Belizal, Chaumery, Morel και Enel. Δημιούργησε τα δικά του μοντέλα βασιζόμενος στην περιγραφή του πρωτότυπου γενικού εκκρεμούς. Λένε ότι τα δικά του, Γενικά Εκκρεμή, είναι τα καλύτερα σ’ όλο τον κόσμο. Ραβδοσκόποι απ’ όλες τις ηπείρους χρησιμοποιούν το δικό του εξοπλισμό. Υπάρχουν δύο βασικά γενικά εκκρεμή: το WU-5.4 και το WU-6.6. Και τα δύο έχουν στρογγυλό σχήμα και είναι φτιαγμένα από ένα ειδικό ξύλο. Στο εσωτερικό τους είναι τοποθετημένη μια μαγνητική μπαταρία σε σχήμα ημισφαίριου. Το WU-5.4 έχει διάμετρο 5 πόντους και περιέχει 4 ημισφαίρια ενώ το WU-6.6 έχει 6 πόντους διάμετρο και πιο δυνατή μπαταρία με 6 ημισφαίρια. Και τα δύο εκκρεμή έχουν από μια λαβή τοποθετημένη στους πόλους. Στη λαβή είναι στερεωμένο ένα κορδόνι με 3 κόμπους οι οποίοι χρησιμεύουν για τη χρήση της ηλεκτρικής, της μαγνητικής και της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Τα γενικά εκκρεμή μπορούν να χρησιμοποιούνται επίσης, στη διάγνωση, στη χρωματοθεραπεία και στη θεραπεία με τη βοήθεια της θετικής ακτινοβολίας των ραβδοσκοπικών χρωμάτων. Με τη βοήθεια αυτών των εκκρεμών μπορούμε να στείλουμε θεραπευτική ενέργεια από μακριά.

Υπάρχει και ένα άλλο γενικό εκκρεμές που το ονομάζουμε απλοποιημένο γενικό εκκρεμές, UWU. Η χρήση αυτού είναι πολύ απλή και μ’ αυτό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα, μπορούν να δουλέψουν και αρχάριοι ραβδοσκόποι.

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Πολλές ανακαλύψεις στην Αίγυπτο δείχνουν ότι τη ραβδοσκοπία την έχουν δουλέψει και την έχουν χρησιμοποιήσει στην εποχή των Φαραώ. Στους τάφους ανακαλύφθηκαν εκκρεμή φτιαγμένα από διάφορα υλικά. Τα αιγυπτιακά εκκρεμή είχαν εντυπωσιάσει τον Ιουζεφ Μπάικι έτσι αυτός βασίστηκε πάνω στην αρχαία αιγυπτιακή γνώση για να δημιουργήσει τα δικά του μοντέλα. Το Karnak είναι εξαιρετικό αντίγραφο του εκκρεμούς που βρήκαν στην Κοιλάδα των Βασιλιάδων. Κατασκευάζει τα μοντέλα του από ξύλο κι από ορείχαλκο. Τα πλεονεκτήματά τους είναι το σχήμα και η αναλογία18-2 συγκεκριμένων στοιχείων. Μέσα στον κορμό του Karnak υπάρχει ένα κενό που μπορούμε να βάλουμε το “ραβδοσκοπικό μάρτυρα” δηλαδή δείγμα της εξεταστικής ουσίας. Τα Karnak του Ιουζεφ Μπαι έχουν πολύ υψηλή ραβδοσκοπική ευαισθησία. Είναι εξαιρετικά σαν νοητικά εκκρεμή, δηλαδή τέτοια που αντιδρούν πάρα πολύ καλά για τη ραβδοσκοπική εντολή του ραβδοσκόπου. Έτσι είναι πολύ χρήσιμα για τη τελεραβδοσκοπία, δηλαδή έρευνες από μακριά με τη χρήση των χαρτών και σχεδίων κατόψεων. Υπάρχουν και τα Karnak Makro και Supermakro και το Karnak Λευκών Ενεργειών. Επίσης, υπάρχει και ένα άλλο αιγυπτιακό μοντέλο, το λεγόμενο Izis, το οποίο δημιουργείται από ορείχαλκο και ξύλο με το σχήμα να συμβολίζει τον αιγυπτιακό σταυρό ζωής. Το εκκρεμές αυτό χρησιμεύει πολύ για τον έλεγχο των τροφών, των βοτάνων, των υγρών ουσιών, τη διάγνωση, τη θεραπεία και για ανακαλύψεις με βάση των χαρτών. Έρευνες με τη βοήθεια της φωτογραφίας Kirlian (φωτογραφία αύρας) απέδειξαν ότι γύρω από αυτά τα εκκρεμή υπάρχει μια συμμετρική αύρα που μπορούμε να συγκρίνουμε με την αύρα των δακτύλων των θεραπευτών. Υπάρχει και ο Izis Makro και ο Izis Mikro. Θεραπευτική ιδιότητα έχει και το εκκρεμές Ozyrys, του οποίου η ονομασία βγαίνει από το όνομα του άρχοντα του κάτω κόσμου. Υπάρχουν εδώ διάφορα μοντέλα. Είναι φτιαγμένα έτσι ώστε τα ημισφαίρια από τα οποία φτιάχνονται να μπορούμε να τα συναρμολογούμε με διάφορους συνδυασμούς. Έτσι το Ozyrys μπορεί να έχει διαφορετική δύναμη εξαρτώμενο από την κάθε ανάγκη. Αυτό το εκκρεμές το χρησιμοποιούμε για την καταστροφή των ιών, των μικροβίων και στη θεραπεία του νεοπλάσματος. Υπάρχει ο Ozyrys Μakro, ο Ozyrys Μikro και ο Ozyrys λευκών ενεργειών. Μπορούμε και με τον Ozyrys να στέλνουμε τη θεραπευτική ενέργεια από μακριά.

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ

Το προληπτικό εκκρεμές WP εκπέμπει ένα ιδιαίτερο είδος ενδυναμωτικής στον οργανισμό ακτινοβολίας. Συνιστάται να το χρησιμοποιούμε προληπτικά στο ήδη υπάρχον πρόβλημα, στις επιδημίες γρίπης, στο κρυολόγημα, στην ανοσία, στην χρόνια κούραση, εξάντληση και σε όλες τις αναρρώσε18-3ις. Επίσης πολύ ξεχωριστό είναι το εκκρεμές με την μνήμη B2. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να συγκεντρώνει τη ραβδοσκοπική θετική ακτινοβολία και να την αποθηκεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα στη μνήμη του. Γι’ αυτό, το συγκεκριμένο εκκρεμές είναι εξαιρετικό εργαλείο για δουλειά πάνω στους χάρτες, στα σχέδια και στις αναζητήσεις εξαφανισμένων ανθρώπων κι αντικειμένων.

Υπάρχει και ένα Γενικό Σετ Εκκρεμών που περιέχει 49 εκκρεμή με διαφορετική χρήση. Μ’ αυτό το σετ μπορούμε να δουλέψουμε και πάνω στις ανακαλύψεις των υπόγειων νερών και του ελβετικού πλέγματος και με διάφορες ανακαλύψεις χαμένων πραγμάτων, με θεραπευτική διάγνωση και με διάφορες θεραπείες και για τον έλεγχο των τροφίμων. Μέσα στο σετ υπάρχουν κάποια εκκρεμή με στοιχεία ζωής. Αυτά περιέχουν δείγματα απαραίτητων για τον άνθρωπο ιχνοστοιχείων και μετάλλων. Δίνουν τη δυνατότητα για έλεγχο αν ένα συγκεκριμένο στοιχείο είναι στη σωστή ποσότητα στο φαγητό ή στον οργανισμό και στην περίπτωση της έλλειψης δείχνει τη συμπλήρωση αυτού του στοιχείου. Το εκκρεμές επιδρά πάνω στον ανθρώπινο

18-4

 

Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς δεν μπορεί  να 
υποκαταστήσει ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους 
θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που υποστηρίζει και 
ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής