Μέχρι η ιστοσελίδα μας να έχει ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά ή μέσω email, δίνοντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο σας, το προϊόν και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

Η αποστολή θα γίνεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή.Οι παραγγελίες άνω των 200 ευρώ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2130042330 ,2130042330, 6948886312, 6948886312, 6973371939, 6973371939

ΟΥΔΕΤΕΡΩΠΟΙΗΤΕΣ  ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ

 Neutralisator TM-040R - zum Schließen ins Bild klicken

  

Εξουδετερωτής  TM-040R 95 € 

Αυτός ο ραβδοσκοπικός εξουδετερωτής εξαλείφει τη βλαβερή ακτινοβολία η οποία προέρχεται από: τα υπόγεια νερά, το γεωπατικό πλέγμα, τους τοίχους πολυκατοικιών χτισμένων από μεγάλες σε μέγεθος πλάκες και τα ηλεκτρολογικά αντικείμενα (κολώνες υψηλής τάσης, κεραίες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, φούρνους μικροκυμάτων, θερμοσυσσωρευτές, ψυγεία κλπ). Ο εξουδετερωτής TΜ-040R έχει σχήμα τρούλου ο οποίος είναι τοποθετημένος πάνω σε μία ορθογώνια παραλληλεπίπεδη βάση. Στη μέση βρίσκεται ένα σύστημα γεωμετρικών στοιχείων από τρία διαφορετικά μέταλλα το οποίο εξουδετερώνει τις ακτινοβολίες απ’ όλα τα παραπάνω αλλά δεν εκπέμπει τη δική του αρνητική ακτινοβολία. Αυτός ο εξουδετερωτής προστατεύει αποτελεσματικά το χώρο σαν να είναι μέσα σ’ ένα κύλινδρο ακτίνας 40 μέτρων, ύψος 15 μέτρων και βάθος 10 μέτρων. Ο εξουδετερωτής αυτός εξετάστηκε από πολλούς διαπιστευμένους ραβδοσκόπους στην Πολωνία κι από την αντίστοιχη υγειονομική επιτροπή, όλα τα τεστ βγήκαν με θετικά αποτελέσματα κι αποδείχθηκε ότι έχει υψηλές προδιαγραφές. Έχει βεβαίωση για να μπορεί να κυκλοφορεί από το 1994. Ένας τέτοιος εξουδετερωτής φτάνει άνετα για την προστασία ενός μεγάλου διαμερίσματος ή μονοκατοικίας. Δεν χάνει τις ιδιότητές του με το πέρασμα του χρόνου. Μπορούμε να τον τοποθετούμε στα σπίτια, σε γραφεία, σ’ εργοστάσια, σ’ αυτοκίνητα, σ’ αεροπλάνα, σε τρένα, σε κήπους, σε χωράφια, σε στάβλους, σε κοτέτσια, σ’ αχυρώνες, κ.α.

 Εξουδετερωτής  TM-025R 60 €  

Neutralisator TM-025R

 

Αυτός ο ραβδοσκοπικός εξουδετερωτής εξαλείφει τη βλαβερή ακτινοβολία η οποία προέρχεται από: τα υπόγεια νερά, το γεωπατικό πλέγμα, τους τοίχους πολυκατοικιών χτισμένων από μεγάλες σε μέγεθος πλάκες και τα ηλεκτρολογικά αντικείμενα (κολώνες υψηλής τάσης, κεραίες, τηλεοράσεις, υπολογιστές, φούρνους μικροκυμάτων, θερμοσυσσωρευτές, ψυγεία κλπ). Ο εξουδετερωτής TΜ-025R έχει σχήμα τρούλου ο οποίος είναι τοποθετημένος πάνω σε μία ορθογώνια παραλληλεπίπεδη βάση. Στη μέση βρίσκεται ένα σύστημα γεωμετρικών στοιχείων από τρία διαφορετικά μέταλλα το οποίο εξουδετερώνει τις ακτινοβολίες απ’ όλα τα παραπάνω αλλά δεν εκπέμπει τη δική του αρνητική ακτινοβολία. Αυτός ο εξουδετερωτής προστατεύει αποτελεσματικά το χώρο σαν να είναι μέσα σ’ ένα κύλινδρο ακτίνας 25 μέτρων, ύψος 12 μέτρων και βάθος 9 μέτρων. Ο εξουδετερωτής αυτός εξετάστηκε από πολλούς διαπιστευμένους ραβδοσκόπους στην Πολωνία κι από την αντίστοιχη υγειονομική επιτροπή, όλα τα τεστ βγήκαν με θετικά αποτελέσματα κι αποδείχθηκε ότι έχει υψηλές προδιαγραφές. Έχει βεβαίωση για να μπορεί να κυκλοφορεί από το 1994. Ένας τέτοιος εξουδετερωτής φτάνει άνετα για την προστασία ενός μεγάλου διαμερίσματος ή μονοκατοικίας. Δεν χάνει τις ιδιότητές του με το πέρασμα του χρόνου. Μπορούμε να τον τοποθετούμε στα σπίτια, σε γραφεία, σ’ εργοστάσια, σ’ αυτοκίνητα, σ’ αεροπλάνα, σε τρένα, σε κήπους, σε χωράφια, σε στάβλους, σε κοτέτσια, σ’ αχυρώνες, κ.α.

 

Mini Neutralisator TK-018R 20€

 Mini Neutralisator TK-018R

Αυτός ο ραβδοσκοπικός εξουδετερωτής εξαλείφει τη βλαβερή ακτινοβολία :

*κινητών τηλεφώνων

*ηλεκτρονικών υπολογιστών

*άλλων συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

26 mm x 26 mm x 0,6 mm

Αυτός ο εξουδετερωτής προστατεύει αποτελεσματικά  ακτίνα: 18 πόντους. , ύψος 9 πόντους. και βάθος 7 πόντους. .

  

Ενεργοδότης ADR-PROTECT 28 €

ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Συνιστάται στους χρήστες:

*κινητών τηλεφώνων

*ηλεκτρονικών υπολογιστών

*άλλων συσκευών που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία

Το ADR Protect είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη μαγνητική ταινία με ένα  συγκεκριμένο μαγνητικό πεδίο.

ap pole

Σε καθορισμένα σημεία εφαρμόζεται μία κεραμική ουσία και οξείδια μετάλλων.

Υπό την επίδραση της λειτουργίας του ADR Protect αποκαθίσταται η ενεργειακή ισορροπία του ανθρώπου. Αυξάνεται η αντίσταση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και άλλους επιβλαβείς παράγοντες. Μειώνονται σημαντικά οι επιπτώσεις της επίδρασης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που παράγεται από τις διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές όπως: κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές κτλ. ενώ ταυτόχρονα δεν επηρεάζεται η  λειτουργία αυτών των συσκευών.

Ένα από τα αποτελέσματα της συσκευής ADR Protect είναι η θετική επίδραση στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, υπεύθυνο για τη διατήρηση της φυσιολογικής ισορροπίας του οργανισμού.

Εφαρμογή: Το ADR Protect είναι μία εξειδικευμένη συσκευή που χρησιμοποιείται για την προστασία του ανθρώπου από τους επιβλαβείς παράγοντες.

Μελέτες έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις:

  • Ενεργειακών διαταραχών στον οργανισμό (γενική αδυναμία και κόπωση)
  • Διαταραχών περιφερικής κυκλοφορίας (συμπεριλαμβανομένου του Συνδρόμου  Raynaud) και επίσης σε ασθενείς που πάσχουν από παγωμένα χέρια και πόδια.

Ένα από τα αποτελέσματα συσκευής ADR Protect είναι η επίδραση στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Η φανερή αύξηση της θερμοκρασίας των δαχτύλων δείχνει τη βελτίωση της παροχής αίματος προς αυτά.

Τρόπος χρήσης Το ADR Protect πρέπει να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στο σώμα του ανθρώπου που χρησιμοποιεί τη συσκευή. Γι’ αυτό προτείνονται τα παρακάτω σημεία εφαρμογής:

  • Το πίσω μέρος του κινητού τηλεφώνου
  • Το πίσω μέρος του ρολογιού
  • Το ποντίκι του υπολογιστή
  • Τα παπούτσια
  • Το βραχιόλι

Το ADR Protect μπορεί να τοποθετηθεί σε μια κορδέλα που φοράμε για παράδειγμα στον καρπό του χεριού, μέσα στα παπούτσια, ή μπορεί να είναι κολλημένο στη συσκευή στην εξωτερική πλευρά του περιβλήματος σε μια θέση όπου έρχεται σε επαφή με το σώμα, π.χ. το κινητό τηλέφωνο ή το ποντίκι του υπολογιστή. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό αυτοκόλλητο.

Η λειτουργία της συσκευής ADR Protect

Το ADR Protect είναι μια συσκευή που όταν βρίσκεται σε κοντινή επαφή με το ανθρώπινο σώμα βελτιώνει τη λειτουργία του οργανισμού. Η επίδραση της συσκευής προκαλεί αποκατάσταση της διαταραγμένης ενεργειακής ισορροπίας του ανθρώπου (ομοιόστασης). Με αυτό το τρόπο οι προστατευτικοί μηχανισμοί του οργανισμού γίνονται πιο αποτελεσματικοί, καταφέρνοντας σε μεγαλύτερο βαθμό να αντισταθμίσουν την επίδραση, π.χ ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που προκαλείται από διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Υπάρχει θετική επίδραση στο αυτόνομο νευρικό σύστημα, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Βραβεία

-Το ADR Protect έχει πάρει τα μεγαλύτερα βραβεία σε εκθέσεις ευρηματικότητας του κόσμου στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία.

-Χρυσό Μετάλλιο στις Βρυξέλλες στο EUREKA 2000

-Grand Prix και Χρυσό Μετάλλιο στη μεγαλύτερη Αμερικάνικη έκθεση ευρηματικότητας INPEX 2001/ Pittsburgh, HΠΑ

-Ασημένιο Μετάλλιο στο World-Genius-Convention στο Τόκιο/Ιαπωνία 2001

Ενημέρωση για τη θεραπευτική συσκευή για τον ασθενή

Συσκευή ADR Protect- μηχανή για μαγνητοθεραπεία


Tι είναι το ADR Protect και πώς εφαρμόζεται

Το ADR Protect είναι μια συσκευή που σε κοντινή επαφή με το ανθρώπινο σώμα βελτιώνει τη λειτουργία του οργανισμού. Αποδείχθηκε σε ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις ότι  η επίδραση του ADR Protect προκαλεί αποκατάσταση της διαταραγμένης ενεργειακής ισορροπίας του ανθρώπου (ομοιόστασης) μεταξύ άλλων μέσω της ρυθμιστικής επίδρασης στο αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Το ADR Protect μπορεί να τοποθετηθεί σε μια κορδέλα που φοράμε για παράδειγμα στον καρπό του χεριού, μέσα στα παπούτσια ή μπορεί να είναι κολλημένο σε συσκευή στην εξωτερική πλευρά του περιβλήματος σε μια θέση όπου έρχεται σε επαφή με το σώμα, π.χ. το κινητό τηλέφωνο ή το ποντίκι του υπολογιστή. Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με ένα ειδικό αυτοκόλλητο.

Ανεπιθύμητες λειτουργίες δεν αναφέρθηκαν.

Αποθήκευση Οπουδήποτε, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Nα αποφεύγεται η επαφή με πηγές ισχυρών ηλεκτρομαγνητικών και μαγνητικών πεδίων όπως μετασχηματιστές, μόνιμοι μαγνήτες.

Αριθμός σειράς: 011, στο φυλλάδιο. Η εγγύηση του κατασκευαστή ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Ο κατασκευαστής εγγυάται αποτελεσματική λειτουργία της συσκευής από την έναρξη χρήσης για περίοδο τουλάχιστο 2 χρόνων.

  

Εξουδετερωτής IZIS MAKRO 80 €izis

Ο IZIS MAKRO συμβολίζει το Σταυρό της Ζωής. Εκπέμπει με φυσικό τρόπο τις δονήσεις του λευκού χρώματος το οποίο είναι το πιο κατάλληλο για τον άνθρωπο. Μ’ αυτό το χρώμα ακτινοβολούν όλα τα θαυματουργά θεραπευτικά μέρη π.χ. το Lourdes στη Γαλλία και διάφοροι τόποι προσκυνήματος. Εκκρεμή τέτοιου είδους, που είναι αναγνωρισμένα στην Πολωνία και σε άλλες χώρες, τα φτιάχνει ένας εξαιρετικός ραβδοσκόπος ο Jozef Baj. Οι ιδιότητες των εκκρεμών του Jozef Baj ήταν δοκιμασμένες με τις φωτογραφίες του Κirlian (η φωτογραφία της αύρας). Έχει αποδειχθεί ότι γύρω από το εκκρεμές IZIS υπάρχει μια συμμετρική αύρα την οποία μπορούμε να συγκρίνουμε με την αύρα των δακτύλων του θεραπευτή. Τον IZIS MAKRO μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε για τη θετική ακτινοβολία άρρωστων σημείων του σώματος αλλά και σαν ένα πολύ αποτελεσματικό εξουδετερωτή. Η δυνατή ακτινοβολία του λευκού χρώματος εξουδετερώνει τις γεωπατικές ακτινοβολίες και δυναμώνει το βιοπεδίο του ανθρώπου. Έτσι τότε αυξάνεται η αντοχή για αρνητικές βλαβερές ενέργειες. Μπορούμε να τον τοποθετήσουμε κοντά στο κρεβάτι μας, στο χώρο εργασίας μας, στο χώρο ξεκούρασης και κοντά στο φαγητό και στο νερό. Έτσι αυξάνει την βιοενεργειακή ιδιότητα του νερού και του φαγητού. Τον IZIS MAKRO μπορούμε να τον τοποθετήσουμε κάτω από τη θέση του οδηγού. Έτσι δυναμώνει το βιοπεδίο του, καλυτερεύει την ψυχοφυσική κατάστασή του και τ’ αντανακλαστικά του. Είναι φτιαγμένο από οξιά και έχει μάκρος 20.5 πόντους.

 

 Επιλογή των εξουδετερωτών

 Η μεγάλη ποικιλία αυτών των εξουδετερωτών μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ποιον να επιλέξουμε. Για ευκολία σας παρουσιάζουμε έναν πίνακα που δείχνει ξεκάθαρα κάθε χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων προϊόντων.

Προσοχή, η λειτουργία των προτεινόμενων προϊόντων δε συμπλέκεται. Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε ξεχωριστά ή σε συνδυασμό.

 

Αποτελεσματικότητα της  εξουδετέρωσης

Όνομα

Υπόγεια νερά

Γεωπατικό πλέγμα

Ηλεκτρολογικά αντικείμενα

TΜ-025R

Μεγάλη

Μεγάλη

Μεγάλη

       
       
       

IZIS MAKRO

Πολύ μεγάλη

Μεγάλη

Πολύ μεγάλη

       

 

Ωφελιμότητα στην εξέλιξη, στη βοήθεια της τεραπείας και στην αύξηση της αντοχής του οργανισμού.

Όνομα

Ωφελιμότητα

Αντοχή

Παρατηρήσεις

TΜ-025R

Δεν συνιστάται

Μεγάλη. *

Συνιστάται λόγω μεγάλης απόστασης λειτουργίας και καλής τιμής

       
       
       

IZIS MAKRO

Μεγάλη. Δυναμώνει το βιοπεδίο του ανθρώπου

Μεγάλη *

Συνιστάται για χώρους όπου υπάρχει ιδιαίτερα βλαβερή ακτινοβολία

       

 

*Το αντικείμενο λειτουργεί μέχρι τη φυσική του φθορά

 Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς, Βιο-διεγερτές και Ουδετεροποιητές δεν μπορεί  να υποκαταστήσει

ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που

υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής