ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ

 ΓΚΡΑΖΙΝΑ & ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ
 

Δάσκαλοι Ερμητιζμού 

Δάσκαλοι Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας 

Θεραπευτές Λαμπερού Λευκού στον τομέα Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας


Gina__Leonard

 

Τα πρώτα βήματα της σύγχρονης ραβδοσκοπίας:
Συνδυάζει την επιστήμη, τα Θαύματα και την Πίστη έτσι δημιουργήσαμε το Εκκρεμές με Ψυχή.
RSSE “ΝΟΝ PROFIT” 

Τρία χαρακτηριστικά των Δασκάλων:
- Μετατροπή του Κακού
- Βοήθεια του Καλού
- Ικανότητα να γίνει η διάκριση 

Όμως υπάρχουν τρία εμπόδια:
- Η έλλειψη της επιθυμίας για απόκτηση γνώσης
- Η έλλειψη σχέσης με το Θεό
- Σύνδεση με το κακό
Σμαραγδένιοι Πίνακες ΧΙV

 

Τα εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες. Ο θεραπευτικός ρόλος τους είναι ανεκτίμητος. Η Ψυχή την οποία διαθέτουν και η ικανότητα να μεταφέρουν τις δονήσεις, βοηθάει στην τροποποίηση της πληροφορίας, στη δημιουργική επιρροή με πρόθεση αλλαγών για το καλό όλου του κόσμου. Ο κόσμος στη σημερινή του κατάσταση χρειάζεται αλλαγή, την αλλαγή του φορέα της ενέργειας η οποία μας περιβάλλει. Ο στόχος είναι να αποκατασταθεί η ισορροπία στο μικρόκοσμο και μακρόκοσμο.

Τα εκκρεμή είναι φτιαγμένα με την εσωτερική χρήση από αποστάγματα λουλουδιών, άλατα Schusler, σωστά σχήματα, σχήματα Ιερής Γεωμετρίας κ.α. με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιούνται σαν εργαλεία κατάλληλα για να μεταδίδουν στα κύτταρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, δονήσεις που απαιτούνται για τη διαδικασία της ανάρρωσης.

Με την αποκατάσταση της ισορροπίας, πραγματοποιείται η εισαγωγή της τάξης και της αρμονίας των κανόνων του Ερμή του Τρισμεγίστου.

Αυτό γίνεται χάρη στη νέα ραβδοσκοπία. Χάρη στα εκκρεμή τα οποία είναι «μαγεμένα» από το Φως. Το Ευφυές φώς, του οποίου τα φωτόνια διεισδύουν στα κύτταρα του σώματος μας, χωρούν ή μπορούν να αλλάξουν τις πληροφορίες του νερού. Το φως είναι ένα κύμα και ένα κύμα μπορεί να γίνει μόριο. Χάρη σ’ αυτό, επιδρά στο ενεργό πληροφοριακό πεδίο των οργανισμών, των χώρων, των τομέων, των τόπων ή των αντικειμένων (κινητό τηλέφωνα), μπορούμε να εισαγάγουμε μόνιμες αλλαγές στον υλικό κόσμο ή με τη δήλωση (affirmation) να προγραμματίζουμε την εξάλειψη των επιβλαβών συχνοτήτων, πχ. στα αντιβιοτικά. Κάθε ζωντανός οργανισμός όπως τα φυτά, τα ζώα και οι άνθρωποι έχουν το δικό τους ατομικό βιοπεδίο, δηλαδή τον πιο πλησιέστερο χώρο του φυσικού σώματος, στον οποίο περιστρέφονται ποικίλες πληροφορίες και ενέργειες με διαφορετικές ζώνες συχνοτήτων.

Στο τομέα της υγείας, εάν εντός του βιοπεδίου υπάρχουν ευνοϊκές πληροφορίες για τον οργανισμό αυτό είναι καλό, αλλά όταν στο ίδιο πεδίο βρεθούν πληροφορίες που διαταράσσουν, το σώμα χάνει την ισορροπία. Η έλλειψη της ομοιόστασης οδηγεί σε ασθένειες.

Προσθέτοντας σ’ αυτό το άγχος, τη μόλυνση, τα βαρέα μέταλλα και η απανταχού παρούσα "χημεία", κάνουμε την αντίσταση του σώματος να πέφτει δραστικά και να αυξάνει την ευπάθεια σε ασθένειες. Τα εκκρεμή μπορούν να αποστείλουν από απόσταση την κβαντική ενέργεια, δηλαδή τα μικρότερα σωματίδια, τα οποία περιέχουν τις απαραίτητες δονήσεις για ν’ αποκατασταθεί η διαταραγμένη ισορροπία στον οργανισμό του σώματος. Με την ολιστική δράση των εκκρεμών έχει παρατηρηθεί ότι άτομα που θεραπεύτηκαν από τα εκκρεμή, βλέπουν τη διάφορα π.χ., το βήχα, ή τη ρύθμιση της πίεσης, την εξαφάνιση του όγκου κτλ. Η εσωτερική ολοκλήρωση των σκέψεων, συναισθημάτων, συμπεριφορών, την ένωση του Σώματος, του Νου και της Ψυχής οδηγεί στα πραγματικά αληθινά θαύματα!!!

Είναι θαύμα ότι στον Κόσμο των ασθενειών, της αμοιβαίας εχθρότητας, στην αδιαφορία με την οποία αντιμετωπιζόμαστε, έχουμε την ευκαιρία της αλλαγής, της οργάνωσης, της εναρμόνισης, “του εμβολιασμού” του έρωτα, της χαράς και της ευαισθησίας.

Υπό την επίδραση των εκκρεμών οι αλλαγές στη συμπεριφορά, η αντίδραση στις διαπροσωπικές σχέσεις και όλοι οι παράγοντες που συνήθως απαρτίζουν την προσωπικότητα, γίνονται αισθητές με την οπισθοχώρηση των συμπτωμάτων μέχρι την πλήρη εξαφάνιση αυτών.

Υπέροχο και αληθινό.

Η αποκατάσταση της ομοιόστασης και της αρμονίας και στα τρία επίπεδα βρίσκεται στην πολυδιάστατη ιατρική.

Η Ενέργεια (δράση) των δύο σετ των εκκρεμών, ο Προμηθέας και η Merkaba, μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τον κάθε μικρόκοσμο, αλλά και ολόκληρο το Σύμπαν, παίζει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας. Δουλεύει για το καλό όλων μας. Η Υγεία, αγάπη, χαρά και η ευημερία είναι η υψηλότερη κατάσταση.

Κάθε ένα από τα εκκρεμή είναι ιδιαίτερο, αλλά όλα είναι συμβατά μεταξύ τους σε δράση.

 

Σετ Προμηθέας

Λειτουργεί με τη δοσολογία συγκεκριμένων συχνοτήτων στο οργανισμό, τις οποίες ορίζουμε με
πολύ μεγάλη ακρίβεια με το εκκρεμές IZIS (το οποίο αντιστοιχεί στην εκπομπή του πλήρους φάσματος των κραδασμών ακτινοβολίας στον ισημερινό WU ) στο ολόγραμμα Baj.

Σε αυτό το συγκεκριμένο διάγραμμα, το συγχρονισμένο με τις ενέργειες του Σύμπαντος, επιλέγουμε τις συχνότητες που έχουμε επιλέξει για το θεραπευτικό αποτέλεσμα, τις στέλνουμε μέσα από τη φωτογραφία του ατόμου ή άμεσα, προσωπικά πάνω από το χέρι του.

Κάποτε χρησιμοποιούσαν πιο πολύ το WU στη διάγνωση ή την εξουδετέρωση των αρνητικών δονήσεων. Σήμερα, το χρησιμοποιούν στη θεραπεία, για την αναγνώριση και την αντιμετώπιση, με την αφαίρεση ή την πρόσθεση της ενέργειας.

Μόνο η αφαίρεση τον βλαβερών συχνοτήτων δεν έχει καμία θεραπευτική επίδραση. Η Ενεργή ενέργεια Υang (αυτό προκύπτει από την 6η αρχή του Ερμή Τρισμεγίστου) είναι ένα συμπληρωματικό στοιχείο δονήσεων στο βιοπεδίο. Εισάγει νέα στοιχεία.

Για παράδειγμα, δεν είναι αρκετό μόνο να αφαιρέσουμε τις δονήσεις που εκπέμπει ο καρκίνος, αλλά χρειάζεται και να προσθέσουμε τις πληροφορίες σχετικά με την πλήρη εξάλειψη του καρκίνου μέσω της εισαγωγής των πληροφοριών για την επίτευξη ισορροπίας στον ιστό, χρησιμοποιώντας τα εκκρεμή.

Ο Προμηθέας είναι ένα σύστημα αυτοεπιγνώσης και αλληλο-συμπληρωματικών εκκρεμών.
Το σετ περιλαμβάνει το WU Γαία (ονομάστηκε έτσι προς τιμήν και αγάπη για την Μητέρα Γη, η οποία μας τροφοδοτεί και είναι ένα μέρος όπου μπορούμε με τον προηγούμενο συγχρονισμό του σώματος, ψυχής, και του μυαλού να δονήσουμε σε υψηλότερες διαστάσεις.

Στην Ινδιάνικη παράδοση, η Μητέρα Γη συμβολίζει την χελώνα. Υπενθυμίζει σχετικά με τη χρήση του νερού, την ενέργεια της γης και την έγκριση των συμπεριφορών που είναι γεμάτοι ενέργεια και που απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου.

Η δύναμη, ενέργεια και ο νόμος του ρυθμού, είναι τα τρία συστατικά των μεγάλων αλλαγών
που ενδέχεται να προκύψουν. Η μεγάλη δύναμη μας είναι η βούληση και η ετοιμότητα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες. Το δεύτερο εκκρεμές στο σετ είναι το WU Ήλιος (αντίστοιχο σε κοσμική ενέργεια). Το WU Γαία και το WU Ήλιος είναι συμβατά. Μαζί συνθέτουν το φως. Ακριβώς όπως και στην Σήραγγα της ανάπτυξης της σκέψης και τις ραβδοσκοπικές δυνατότητες, φέρνουν και το φως μέσω άμεσης επίδρασης στη ζωή μας. Αυτό επέτρεψε την ανάπτυξη μιας απλουστευμένης διαδικασίας για τη χρήση των εκκρεμών. Ας τα χρησιμοποιήσουμε, ας τα εκμεταλλευτούμε, ας πειραματιστούμε, ας τα αλλάξουμε, αλλά με τη λογική και την ευθύνη, δεδομένου ότι έχουν τεράστια δύναμη.

 

Σετ Μερ-Κα-Μπα

Αυτό το σετ είναι σεληνιακού τύπου. Το ένα εκκρεμές ονομάζεται Λούνα Μ και αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ενέργεια Yin. Το Λούνα Λ αντιστοιχεί στην αρσενική ενέργεια Yang.

Κάθε στοιχείo φέρνει τη δική του χαρακτηριστική ιδιότητα: την ειρήνη, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την ομορφιά, την αρμονία και την αλήθεια από τη μία πλευρά, και την ενότητα, συμπόνια, αγάπη, σοφία, την αλήθεια και την ταπεινότητα από την άλλη δημιουργώντας ένα αρμονικό χαρακτήρα Τάο.

Αρκεί να καλέσουμε «Το πανάρχαιο Μυστικό του Άνθους της Ζωής», για το οποίο έγραψε ο Ντρουνβαλο Μελχισεδέκ. Όλα αυτά ωφελούν στην αλλαγή της συνείδησής μας την ανακάλυψη νέων και την επέκταση της αντίληψης.

Αγγελιοφόρος της νέας συνείδησης.

Υπήρξε μια εποχή που ο Homo Erectus απέκτησε την συνείδηση του Homo Sapiens, τώρα ήρθε η σειρά του επομένου βήματος για την ανθρωπότητα. Κάθε ένας από εμάς βρίσκεται στο επίκεντρο του Σύμπαντος του, στο οποίο έχει αναμφισβήτητη επιρροή και την δυνατότητα αλλαγών. Καθένας από εμάς είναι ένα εξαιρετικό μέρος του ολοκλήρου, μεγάλου μακρόκοσμου. Η εναρμόνιση του Σώματος, του Νου και της Ψυχής είναι η ευκαιρία μας να ανακτήσουμε την ισορροπία για Μας, για τη Γη και για το Σύμπαν.

Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ακινητοποιημένα στρώματα του DNA, καθώς και να καθαρίσουμε τις χορδές από την πληροφοριακή διαταραχή, οι οποίες όπως τονίζει ο R. Sheldrake επηρεάζουν όχι μόνο την ανάπτυξη, αλλά και τη συμπεριφορά, αντιδράσεις, αλληλεπιδράσεις. Ξεπερνώντας τις πεποιθήσεις, τα μπλοκαρίσματα και το νοητικό καθαρισμό, έρχεται σαν αποτέλεσμα η δυνατότητα της μεταμόρφωσης από το χαμηλότερο σε υψηλότερο, από το ανάξιο σε άξιο, από το κακό στο καλό μέσα μας, στη ζωή μας, στο πλαίσιο του θέματος και της ύλης που μας περιβάλλει.

Η μεταμόρφωση είναι το όπλο των Δασκάλων.

 

Η θεραπεία με τα σετ Προμηθέας και Mερκαμπα είναι:

*μια μη επιθετική μέθοδος της θεραπείας,

*ενεργή ολιστικά,

*έχει ενσωματωμένη δύναμη zin-uru (το κλειδί του χρόνου),

*χρησιμοποιείται και από απόσταση,

*διαγράφει αιτίες και τα συμπτώματα της έλλειψης της ομοιόστασης,

*δεν συμπίπτει με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία,

 

Η λειτουργία τους βοηθάει αποτελεσματικά όπως και συγκεκριμένοι εξουδετερωτές για το σπίτι, τα τρόφιμα, το αυτοκίνητο, τον υπολογιστή κλπ. Η δύναμη των εκκρεμών είναι μετρήσιμη και εκδηλώνεται στης ανθρώπινες νίκες της νόσου, τις ατυχίες, τις βλάβες κλπ.


Εάν ο Θεός μας έδωσε την υγεία, τότε επίσης, μας έκανε υπεύθυνους και για τη συντήρηση της. Επομένως, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας, ας πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, και ας κάνουμε το βήμα στην περίπτωση της νόσου για να ξεκινήσει η διαδικασία της περιόδου ανάρρωσης.

Γίνεται να θεραπευτεί οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια, ακόμη και αυτή η φαινομενικά «ανίατη» - υπό τον όρο της Θέλησης για θεραπεία της κατάστασης.

Υπάρχουν τρία στάδια λειτουργίας:


Πρώτο: ΓΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, που αποκαθιστούν την ομοιόσταση και ανεβάζουν σε υψηλότερες διαστάσεις.
Δεύτερο: ΓΕ MER-KA-BA - ένα στάδιο του ασφαλούς, η οικοδόμηση του φωτεινού σώματος και η αναζωογόνηση της ενέργειας γύρω από το φυσικό σώμα. Αποκτάμε τότε την κατανόηση των δώδεκα διαστάσεων της Συμπαντικής Συνείδησης.

Τρίτο: Πυραμίδα του Φωτός και το Φως - δηλαδή, το στάδιο δράσης χωρίς δράση, σε πλήρη καθοδήγηση των Κυρίων των Κύκλων. Αυτά είναι του τομέα της εργασίας του

Αναπληρωματικού Σώματος του Προορισμού. Η Αρμονία του πνεύματος και της ύλης καρποφορεί με θαύματα - αποκαθιστά την υγεία, ειρήνη, γαλήνη, την επιτυχία, μεταβάλλει τις σχέσεις με τους ανθρώπους και γίνεται σαν στις προσευχές μας "όπως είναι στον ουρανό έτσι και στη Γη”.
Το αόρατο γίνεται ορατό, καθώς και το αδύνατο γίνεται δυνατό.

Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι υπάρχουν δύο άπειρα πράγματα, το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Ας κάνουμε τα πάντα για να ισχύει μόνο το πρώτο. Ο Άγιος Φραγκίσκος έλεγε ότι "υπάρχουν μέσα μας όμορφες και αχαλίνωτες δυνάμεις".

Αν μπορούμε να γιατρέψουμε τον εαυτό μας, τους άλλους, τη Γη και να εξαπλώσουμε την ειρήνη σ’ αυτήν, ας το κάνουμε συνειδητά.

Η συνείδηση δημιουργεί και μέσω της δημιουργίας συμμετάσχουμε στο Σύμπαν.

Τα Σύμπαντα μας συνεχεία διαπερνιούνται δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο. Η πράξη της δημιουργίας αφορά εμάς τους ίδιους. Μεταδίδοντας τις δονήσεις στο εαυτό μας τον ενισχύουμε. Βοηθώντας άλλους βοηθάμε και τον εαυτό μας. Εάν χρησιμοποιούμε τα εκκρεμή ας το κάνουμε μέσω της λογικής και με την αγάπη ...............


«Γίνε δημιουργός της υγείας και της ευεξίας σου."

Τέτοιο στόχο υλοποιεί το GINA  CENTRUM  και  RSSE “NON PROFIT"

www.ginacentrum.gr

“ Μπορεί να μην ενδιαφέρεσαι για τις σημαντικές ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής, διότι για ποιόν λόγο χρειάζεσαι την γνώση ότι το σωματίδιο της ύλης μπορεί να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα και ότι τα ηλεκτρόνια μπορούν να κινηθούν ταχύτερα από ότι το έλεγε ο Αϊνστάιν, σε περίπτωση που δεν προσθέτει αυτό τίποτα στην ζωή σου. Όταν όμως μπορείς να συνδυάσεις αυτές τις διαπιστώσεις με τη θεραπεία στο σώμα σου και την εμπειρία της ζωής κάθε μέρα, τότε οι πληροφορίες αυτές γίνονται σημαντικές για σένα”.
Gregg Braden

Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς, και εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας δεν μπορεί  να υποκαταστήσει

ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που

υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

Κλείσιμο συνεδρίας στο:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 21300423302130042330
Κιν: 69733719396973371939, 69488863126948886312

 


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής