ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑ

ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ


Leonard Stefaniak

Η Ραβδοσκοπία είναι μία επιστήμη η οποία ασχολείται μ’ έρευνες, ανακαλύψεις και διαισθήσεις διαφόρων ακτινοβολιών και επιδράσεων τις οποίες δε μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι. Πρόκειται για φυσικές ακτινοβολίες, δηλαδή γεωπατικές (υπόγεια νερά, κοίτασμα ορυκτών κτλ) και τεχνικές ακτινοβολίες οι οποίες προέρχονται από διάφορα αντικείμενα δημιουργημένα από τον άνθρωπο (σχήματα κτισμάτων, σύμβολα, φυλακτά, μαγνητικές κι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες κτλ).

analiza radiestezyjna

Ο στόχος της Ραβδοσκοπίας δεν είναι μόνο η αναγνώριση του είδους της ακτινοβολίας αλλά και η εξουδετέρωσή των βλαβερών για την υγεία ακτινοβολιών. Ο ραβδοσκόπος συμβουλεύει ποια μέρη είναι ασφαλή για να τοποθετήσουμε το κρεβάτι, την τραπεζαρία, το γραφείο, το σαλόνι έτσι ώστε η ακτινοβολία να μην έχει αρνητική επιρροή πάνω στην υγεία μας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχει τρόπος για την αλλαγή της θέσης των επίπλων χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους εξουδετερωτές οι οποίοι εμποδίζουν την ακτινοβολία να έρχεται σ’ επαφή με το σώμα μας.

Ο ραβδοσκόπος είναι σε θέση επίσης να ορίζει την επιλογή των καταλληλότερων τροφών και την έλλειψη συγκεκριμένων τροφικών συστατικών και ιχνοστοιχείων, αλλεργικές ευαισθησίες, έλεγχος συμβατότητας φαρμάκων κλπ. Βεβαίως δεν αντικαθιστά τις συμβουλές και τις συσκέψεις στο γιατρό, απλά κατευθύνει σε κάποιες ενδείξεις.

Οι ραβδοσκόποι χρησιμοποιούν στις επισκέψεις στις εργασίες τα εκκρεμή.

Σε μερικές χώρες τους ραβδοσκόπους τους ονομάζουν γεωβιολόγους.

Πριν το χτίσιμο του σπιτιού πολύ καλό είναι να καλέσουμε ένα ραβδοσκόπο για να εξετάσει το οικόπεδο έτσι ώστε να μας δείξει την πιο κατάλληλη τοποθέτηση του κάθε χώρου του χτίσματος.

Πολύ συχνά τα συμπτώματα όπως: συνεχή εξάντληση, πονοκέφαλοι, κούραση μετά το ξύπνημα, αϋπνίες, αυξημένη νευρικότητα, προβλήματα με τη συγκέντρωση, εκνευρισμός, ανοσία κτλ. μπορεί να μας λένε ότι ζούμε ή εργαζόμαστε σ’ ένα χώρο στον οποίο υπάρχει κάποιο είδος αρνητικής ακτινοβολίας.

 Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς, και εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει

ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που

υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

Το σεμινάριο ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ δεν έχει καθορισμένες προθεσμίες,καθώς πραγματοποιείται ατομικά ή σε μικρές ομάδες μετά από τηλεφωνική ή προσωπική συννενόηση της ημέρας και των ωρών διάρκειας της εκπαίδευσης.

Κλείσιμο συνεδρίας στο 2130042330, 6973371939

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής