Produkty

Wahadełka, różdżki, neutralizatory, remedia feng shui, inne produkty

Akwaria dekoracyjne

Aranżacja Leonard Stefaniak

Seminaria

CHANNELING, VEDIC ART, rytuały ochronne i oczyszczające, Decoupage


VEDIC  ART

 Εργαστήριο ζωγραφικής

 

Δεν χρειάζονται γνώσεις ζωγραφικής

 

Με την ΓΚΡΑΖΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ

Ζωγράφισε αυτό που σου λέει η καρδιά σου

http://vimeo.com/16579029

 

1c

  

Η Vedic Art είναι μια νέα μέθοδος ανάπτυξης της συνείδησης, αφύπνισης της δημιουργικότητας και του πάθους της ζωής μέσω της διαισθητικής ζωγραφικής. Είναι κατάλληλη για όλους εκείνους που ποτέ δεν ζωγράφιζαν, καθώς και για εκείνους που έχουν διδαχτεί ζωγραφική.

Εάν λοιπόν:

* Λαχταράς να εκφράσεις τη δημιουργική φύση σου, χωρίς περιορισμούς και κανόνες

* Θέλεις να ανακτήσεις την πίστη στον εαυτό σου και να γίνεις δημιουργικός σε κάθε τομέα της ζωής

* Θέλεις να ανακαλύψεις πλήρως το δυναμικό σου

* Θέλεις να ζεις καλύτερα και να πραγματοποιείς τα όνειρά σου

* Ή θέλεις απλώς να ζωγραφίζεις τα εργαστήρια Vedic Art είναι για Σένα.

Ιδρυτής της μεθόδου Vedic Art είναι ο Σουηδός καλλιτέχνης Curt Källman. Έλαβε μια παραδοσιακή ακαδημαϊκή εκπαίδευση, στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Στοκχόλμης, αλλά σύντομα άρχισε να εργάζεται με τους δικούς του όρους. Ανέπτυξε μια μέθοδο που συνδέει την παραδοσιακή σχολή καλών τεχνών με την φιλοσοφία των Ινδικών Βεδών. Η αρχαία γνώση που περιέχεται στις Βέδες λέει ότι όλη η γνώση είναι μέσα μας, σαν ένας κόκκος φυτού και ξέρει πώς να γίνει λουλούδι. Όταν η φύση αναπτύσσεται σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς, τότε τα πάντα είναι σε αρμονία και ισορροπία. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους, αν αφήσουμε να καθοδηγηθούμε πίσω στην πηγή.

Όλη η γνώση που χρειαζόμαστε είναι διαθέσιμη και ήδη υπάρχει, και οι λεγόμενες 17 αρχές της Vedic Art, τις οποίες γνωρίζουμε στο εργαστήριο, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτοί ισχύουν για όλη τη δημιουργία και οδηγούν στην ενοποίηση, στην ενότητα με την πηγή. Η δημιουργία είναι κάτι φυσικό και όλοι είναι σε θέση να δημιουργήσουν.

Η Vedic Art βασίζεται στην άμεση εμπειρία. Οι 17 κανόνες είναι μόνο ένα εργαλείο για να μας οδηγήσει στο εσωτερικό μας. Μπορείτε αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού σας και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζετε όλη τη διαδικασία της δημιουργίας: Τέχνη και Ζωή γίνονται ένα.

Αυτή είναι η Vedic Art.

***

P1190580 P1160980

  Φαντάσου ότι παίζεις με τις μπογιές, τις τοποθετείς χωρίς να σκέφτεσαι, αυθόρμητα βάφεις με τα χέρια, με πινέλο, χτίζεις στην εικόνα παράξενες μορφές και δομές, κολλάς στον καμβά ό,τι έχεις στο χέρι. Μόλις αρχίζεις θυμάσαι πόσο ανέμελοι και δημιουργικοί μπορούμε να είμαστε ... όπως τα παιδιά.

Η Vedic Art είναι ζωγραφική από την καρδιά, είναι η τέχνη της ζωής στην οποία έχει σημασία η πράξη της δημιουργίας που βασίζεται στην έκφραση των συναισθημάτων μας.

Κατά τη διάρκεια των τετραήμερων ή δύο Σαββατοκύριακων εργαστηρίων ζωγραφίζονται εικόνες σύμφωνα με τους 17 κανόνες της Vedic Art.

Οι κανόνες αυτοί είναι ένα είδος πυξίδας με το οποίο ο καθένας μπορεί να συναντηθεί με τον ίδιο του τον εαυτό, να βρει το δρόμο για την καρδιά του, να γνωρίσει ποιός είναι στην ουσία του. Οι κανόνες συνδέονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα τέλειο σύνολο που δείχνει τη διαδικασία της δημιουργίας, όχι μόνο στη ζωγραφική αλλά και στη ζωή.

Είναι απλή και έξυπνη μέθοδος με την οποία:

• Βρίσκεις το δημιουργικό δυναμικό σου, την εσωτερική σου δύναμη και αισθάνεσαι κύριος της τύχης σου

• Βιώνεις την εμπειρία ότι όλα είναι μέσα Σου

• Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, αρχίζεις να δέχεσαι τον εαυτό σου έτσι όπως είναι.

• Μαθαίνεις να ακούς τον εαυτό σου, εμπιστεύεσαι τα συναισθήματά σου, τη διαίσθηση, και χάρη σ’ αυτά αρχίζεις να ζεις σύμφωνα με τον εαυτό σου

• Με ευκολία ζωγραφίζεις τα όνειρά σου και επιτρέπεις την ικανοποίησή τους

• Γίνεσαι δημιουργικός σε κάθε τομέα της ζωής

• Απαλλάσσεσαι από μπλοκαρίσματα και περιορισμούς, αντιμετωπίζεις τους φόβους σου

• Kαι πάνω απ΄ όλα ανοίγει η καρδιά Σου, στην οποία βρίσκουμε την αλήθεια για τον εαυτό μας.

Τα μαθήματα γίνονται από την Γκραζίνα Στεφάνιακ, ζωγράφο και δασκάλα διαισθητικής ζωγραφικής με την μέθοδο της Vedic Art.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται σε δύο στάδια:

-Το 1ο βαθμό, το βασικό,

-όπως και το 2ο βαθμό, το προηγμένο,

Διαρκούν (κάθε βαθμό) για τέσσερις ημέρες ή δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα.

Μετά από τη συμμετοχή στα δύο στάδια της Vedic Art μπορείτε να λάβετε μέρος σε εργαστήριο που δίνει το δικαίωμα της διδασκαλίας. Εργαστήριο αυτό γίνεται σε κύκλο Παρασκευοσαββατοκύριακου (από την  Παρασκευή το πρωί ως το απόγευμα της Κυριακής) ή πέντε ημέρες στη σειρά, από το πρωί ως το βράδυ.

ΤΙΜΗ:

150 €

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ:

Ένας χώρος με καβαλέτα είναι διαθέσιμος για σας. Τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρειάζεται (μουσαμάς, μπογιές, πινέλα, παλέτα, χαρτιά, κ.λπ. ..), μπορείτε να τον παραγγείλετε εκ των προτέρων σε μένα. Εάν κάποιος προτιμά μπορεί να εξοπλιστεί νωρίτερα, σύμφωνα με την επιθυμία του π.χ. με καμβάδες ή έτοιμα τελάρα, μπογιές (ακρυλικές, τέμπερες), πινέλα, μπλοκ ιχνογραφίας, μολύβια, glitter, σπρέι ....

Προσοχή! Οι λαδομπογιές στεγνώνουν αργά, γι 'αυτό δεν τις συνιστούμε για το εργαστήριο.

Το VedicArt είναι εργαστήρια ζωγραφικής, εργαστήρια για την προσωπική ανάπτυξη, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, το πάθος για τη ζωή. Προορίζονται για όλους αυτούς για τους οποίους είναι σημαντική η προσωπική ανάπτυξη.

Σας προσκαλώ θερμά

Γκραζίνα 

ΓΚΡΑΖΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑΚ 

P1260376

Ψάχνοντας το δρόμο για τον εαυτό της πήρε το πινέλο και ζωγράφισε τον πρώτο της πίνακα.

Ζωγραφίζοντας διαισθητικά εκφράζεται απεριόριστα και χωρίς κανένα φόβο και αυτό της δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και της έχει  φέρει μεγάλες εσωτερικές αλλαγές.

Είναι σαν να πηγαίνει ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στην καρδιά της και μέσα από τα χρώματα δείχνει τα συναισθήματά της και τα οράματά της.

Κάθε πίνακάς της είναι μια έκπληξη γι’ αυτήν, ζωγραφίζει χωρίς λογική, απλά από την ανάγκη της στιγμής. Ζωγραφίζει τους πίνακες μέσω της καρδιάς.

Το Vedic Art της έχει δώσει μια αίσθηση κατανόησης για κάθε στιγμή της ζωής της.

Είναι Δασκάλα του Vedic Art και έχει εκπαιδευτεί στη Πολωνία. Είναι η πρώτη δασκάλα του Vedic Art στην Ελλάδα.

Χαίρεται πάρα πολύ που μπορεί να είναι καθοδηγήτρια για πολλούς ανθρώπους που ψάχνουν την αλήθεια για τον εαυτό τους.

Χάρη σε αυτή τη μέθοδο ζωγραφικής νιώθει ότι δημιουργεί τη ζωή της μόνη της, ότι έχει τη δύναμη να ζει σύμφωνα με τον εαυτό της, ανακάλυψε το φυσικό της ρυθμό και ξέρει να θεωρεί τα συναισθήματά της από απόσταση.

Ζωγραφίζει τα όνειρά της αλλά και τη θλίψη της. Τα ζωγραφίζει και τα μεταμορφώνει σε Φως.

Η ζωγραφική αυτή διδάσκει ευελιξία, θάρρος και αποδοχή του εαυτού σου έτσι όπως είσαι.

 

Πληροφορίες και εγγραφές στην:

 Γκραζίνα Στεφάνιακ

 www.ginacentrum.gr

 Email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.     ή   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 Τηλ. 2130042330

Κιν. 6948886312


VEDIC ART Warsztaty malarskie