ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ

 

 

Υπάρχει πολύ ραδιαισθητική βιβλιογραφία η οποία περιγράφει τις δυνατότητες και την πρακτικότητα του ραδιαισθητικού εργαστηρίου, αλλά με τρόπο περιεκτικό και απλοποιημένο καταρτίσαμε αυτή τη βιβλιοθήκη σε μορφή ολογραμμάτων και βιοσχημάτων.

Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί πρακτικά να διαβάσει και να ερμηνεύσει τις ενδείξεις του εκκρεμούς. Το κύριο πλεονέκτημα αυτών των διαγραμμάτων είναι η απόλυτη απλότητα. Κάνουμε εργαστήρια, όπου διδάσκουμε διεξοδικά όλες τις τεχνικές και τις λεπτές αποχρώσεις της ερμηνείας.

Στην πραγματικότητα, όλη η ραδιαισθητική γεωμετρία αποτελείται με ακρίβεια από τέτοιες παραμέτρους όπως διανύσματα, θεμελιώδεις ακτίνες, χρώματα, δονήσεις, αριθμητική σειρά, καταστάσεις Υing-Υang. Αρκεί να γνωρίζουμε τις επτά Αρχές του Ερμητισμού, να έχουμε ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Τα πάντα είναι δυνατόν να προσδιοριστούν, να ελεγχτούν, να εκτιμηθούν - αυτό δεν αφορά μόνο τη φυσική, αλλά και τους τομείς της μη- φυσικής, της μεταφυσικής, και τους πνευματικούς τομείς.

Ολόκληρο το Σύμπαν μας είναι αντικείμενο του Συντάγματος του Ερμή, με την επιφύλαξη της αρχής της δυαδικότητας, και οδηγεί στην εξέλιξη της υπεροχής του Πνεύματος πάνω στην Ύλη. Τη σχέση μεταξύ των αντικειμένων ρυθμίζει η Αρχή CRO-ΜΑΑΤ, την οποία μπορούμε να εκφράσουμε με αριθμούς ή χρώματα. Η Φράκταλ δομή του Σύμπαντος μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί με ολογράμματα που τη χαρακτηρίζουν ως ολοσύστατη έννοια σχέσεων του συνόλου με το μέρος και χρησιμοποιεί την Ιερή Γεωμετρία για τον υπολογισμό των βέλτιστων συνθηκών. Τα φράκταλ υπακούουν σε αριθμούς όπως: Ακολουθία του Fibonacci, ο Αριθμός Π, Χρυσή Αναλογία, κ.λ.π. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε όλες τις καταστάσεις της δυσαρμονίας ή της εντροπίας, και αλλάζοντας τα διανύσματα να τις μετατρέψετε σε αρμονικές και να δημιουργήσετε συστήματα ισορροπίας. Μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε τη δυναμική της διαδικασίας και να προβάλλετε μελλοντικές καταστάσεις. Πραγματικά σε όλους μας υπάρχει η δυνατότητα τριδύμου εγκεφάλου - απαιτεί μόνο εργασία και εμπειρία.

Το αιώνιο μοντέλο του Αϊνστάιν E = mc2, που προσδιορίζει την ενεργειακή δομή ενός διμερούς εγκεφάλου, μπορεί επίσης να μετατραπεί σε EM = Mmc3, το οποίο πρέπει να διαβάζεται ως εξής: Ενέργεια μεταφυσικής ίση με το χώρο προϊόντος του νου (Mm) και τον κύβο φωτός (c3). Παρακαλώ σημειώστε ότι το αποτέλεσμα της κυβικής ρίζας είναι πάντοτε θετικό.

Ακόμη και στο κενό του διαστήματος σε ένα κυβικό εκατοστό βρίσκονται 16 ουλτιματόνοι ως δυναμικό ισχύος του εν λόγω κενού. Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα πειράματα του Εργαστηρίου Ψυχοτρονικής γνωστοποιούν νέες μεταφυσικές δυνάμεων, οι οποίες εύστοχα περιγράφονται στους Σμαραγδένιους Πίνακες:

 

"Τρεις δυνάμεις δίνονται στους πρωταθλητές:

Μεταστοιχείωση του Κακού

Βοήθεια του Καλού

Η ικανότητα της διάκρισης "

 

Το Εργαστήριο Ψυχοτρονικής περιλαμβάνει ένα δομημένο σύνολο βιοσχημάτων και ολογραμμάτων:

Ολόγραμμα Παντογνώστης - ένα απαραίτητο εργαλείο για να διαβάσετε τα χαρακτηριστικά και την ένταση της γεωπαθολογικής μόλυνσης και το πώς αυτή επηρεάζει τη βιοζωτικότητα. Ο όρος egregor εξακολουθεί να ισχύει.

Η εξέταση των φορτίων Συν-Πλην - Γράφημα δανεισμένο από διάφορες πηγές. Σας επιτρέπει τον έλεγχο της αποτελεσματικότητας των ουδετεροποιητών και των ιοντικών σχέσεων.

Δονήσεις φυσικών περιοχών - το πεδίο της υλιστικής επιστήμης, η οποία συνδέει τα τέσσερα στάδια της συγκέντρωσης της ύλης. Στην πραγματικότητα διδάσκουμε τα δέκα στάδια της συγκέντρωσης της ύλης.

Δονήσεις μη φυσικών περιοχών - "Ο ορατός και ο αόρατος άνθρωπος" του Ch. Leadbeter και τα πειράματα "του Ανοίγματος των Πυλών» στο Ινστιτούτο Monroe αποτέλεσαν έμπνευση για την κατασκευή του εν λόγω γραφήματος. Κάνουμε προσπάθειες να οργανώσουμε τις δονήσεις στους υψηλότερους κόσμους, όπου έχουν σημασία ήδη οι μεταφυσικές δονήσεις ακόμη και οι πνευματικές. Επιτρέπει να μετρήσετε αποστάγματα της ενέργειας, ομοιοπαθητικά φάρμακα, βιοδεγέρτες, ηλεκτρονικές συσκευές και επίσης δονήσεις συγκεκριμένων αυρικών στρωμάτων κλπ. Προσπαθήσατε να μετρήσετε για παράδειγμα την Ενέργεια Ρέικι ή άλλες παρόμοιες;

Σχέδιο του ανθρώπινου νου - προσπάθεια προσδιορισμού των πνευματικών τομέων RUPA-ARUPA, όπου απομυθοποιούμε το μύθο ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ικανότητας του εγκεφάλου. Η έμπνευση προέρχεται από την κατανόηση του KYBALION. Εξετάζουμε την επιρροή των σκέψεων και του αστρικού στο ενεργοπληροφοριακό πεδίο.

Πνευματικά υποσχέδια - είναι επίσης μια προσπάθεια διείσδυσης στις μεταφυσικές περιοχές, όπου πιο καθαρά αναδεικνύονται τα διανύσματα του σκότους και του Φωτός.

Πηλίκο IQ - από τον ορισμό του πηλίκου είναι σαφές ότι πρόκειται για μια "μήτρα" που αποτελείται από πολλά στοιχεία. Μπορούμε επίσης να πληρούμε τις προϋποθέσεις για επιμέρους τομείς.

Προσωπικότητα - η έμπνευση γι’ αυτό το σχέδιο ήταν «Οδηγός για το υλικό RA.» Ανάλογα με το κίνητρο των πράξεών μας και πολλών ικανοτήτων παίρνουμε το συνακόλουθο φορέα. Εξηγούμε επίσης την έννοια του «καθρέφτη» του στίγματος του Κάιν, του φαινομένου της ψευδαίσθησης. Το παράδοξο του κακού. Η αιτιολογία του κακού και των συνιστωσών του.

Ολόγραμμα Συμπάθειας - είναι μια νέα ερμηνεία της μηχανής του Νaret. Η καθολικότητα και η πρακτικότητα αυτού του ολογράμματος είναι τεράστια. Μπορούμε όχι μόνο να προσδιορίσουμε τη σχέση των δύο αντικειμένων μεταξύ τους αλλά και να κάνουμε εκτεταμένη ανάλυση του κάθε αντικειμένου, της ιδέας, της πραγματικότητας, της ύπαρξης, κλπ. Μπορούμε να εξετάσουμε - να εκτιμήσουμε την αξία των θετικών-αρνητικών, να επιλέξουμε εναλλακτικές λύσεις, να καθορίσουμε τα ποσοστά κλπ. Επιτρέπει την αξιολόγηση και τη σύγκριση των τιμών των αποακτινοβολιτών, των ουδετεροποιητών, των βιοδιεγερτών κλπ.

Ολόγραμμα του Ερμή - αποτελεί βασικό ολόγραμμα που μας εισάγει σε περιοχές διορατικότητας του διαστήματος. Έχει μέσα του την ιστορία της ανθρωπότητας ως μια συλλογή, καθώς και τον άνθρωπο ως σωματίδια συγκομιδής. Επιτρέπει τον ορισμό πολλών παραμέτρων του ανθρώπου και επίσης ιδεολογίες, συλλογικές συνειδήσεις. Η ερμηνεία αυτού του ολογράμματος μπορεί να αποτελέσει θέμα ολοήμερων διαλέξεων. Το βιόγραμμα δεκατριών τσάκρας επιτρέπει τον πλήρη χαρακτηρισμό του ενεργητικού σταδίου στις παραμέτρους της δύναμης και της έντασης. Η προσαρμοστικότητα αυτού του ολογράμματος χρησιμοποιείται σε έκδοση στέρεο, σε σειρές ΚΕ. Μυστήριο είναι η δυνατότητα ερμηνείας των γάμων και των σχέσεων και η πρόβλεψη των σχέσεων αυτών. Η έμπνευση της δημιουργίας αυτού του ολογράμματος προέρχεται από τη μελέτη του "Αρχαίου Μυστηρίου του Λουλουδιού της Ζωής" του Ντρουνβάλο Μελχισεδέκ.

Ολόγραμμα σχέσης σώμα-νούς-ψυχή-πνεύμα - αυτό το ολόγραμμα δείχνει την εξέλιξη της συμμετοχής μας ή των επιτευγμάτων μας. Αυτό αποτελεί μια σύνθεση όλων των προηγούμενων σχολίων, έχει λοιπόν το χαρακτήρα του ισολογισμού που δείχνει τα ισχυρά ή τα αδύναμα μέρη. Επιλέγει τις υπάρχουσες περιπτώσεις ενσάρκωσης και την πιθανότητα θεραπείας. Η πλήρης αξιοποίηση αυτού ολογράμματος απαιτεί εμπειρία και γνώση όλων των έξι επιμέρους ικανοτήτων ραδιαισθητικής. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η γήινη ζωή μας βασίζεται στον άνθρακα, ο οποίος περιλαμβάνει πληροφορίες έξι πρωτονίων, έξι νετρονίων και έξι ηλεκτρονίων. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη λεγόμενη οργανική χημεία αλλά και όλα τα είδη ζωής, τα φυτά, τα ζώα και τους ανθρώπους. Σας παρουσιάζουμε μεθόδους προστασίας αντικειμένων κατά την εισβολή των δυσμενών αστρικών egregor. Η γνώση αυτού του ολογράμματος απαιτεί προηγούμενη μαθητεία, επομένως δεν το παρουσιάζουμε δημοσίως.

Ολόγραμμα του BAJ - Προμηθέας - είναι το ολόγραμμα του Ερμή σε στερεοφωνικό σύστημα. Χάρη στη σωστή πόλωση των συγκεκριμένων περιοχών και της χρήσης του μοναδικού συστήματος λήφθηκε η ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ολογράμματος. Παρακαλούμε να κρεμάσετε το εκκρεμές πάνω από διαφορετικές περιοχές και να παρακολουθήσετε τις περιστροφές, τότε θα ανακαλύψετε τον αλγόριθμο του συστήματος της συνεργασίας όλων των τμημάτων του ολογράμματος. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα χαρακτηριστικά των τελλουρικών, ηλιακών και σεληνιακών ενεργειών και για τους συγκεκριμένους πλανήτες που σχετίζονται με τα Ζώδια. Στην αστρολογική οργάνωση των σπιτιών σε κατάλληλα χρώματα, για πρότυπο υπήρχε το αιγυπτιακό Ζώδιο του Ναού του Dender, σε σχέση με το χρυσό κώδικα των πυραμίδων στη Γκίζα. Ως αποτέλεσμα αυτού του συγχρονισμού εμφανίστηκαν νέα, μέχρι τώρα άγνωστα χρώματα - δονήσεις, στις οποίες δόθηκε συμβολισμός δανεισμένος από τον Ερμητισμό και το Βιβλίο της Ουράντια. Και επειδή ο συγχρονισμός είναι συνδεδεμένος πολυστρωματικά, το σύστημα είναι αυτο-διευθυνόμενο και δίνει ενδείξεις αντικειμενικές και ανεξάρτητες από τη θέληση του ραβδοσκόπου. Οι έννοιες αυτές θα εξηγηθούν στο επόμενο μέρος των Σειρών των Καθολικών Εκκρεμών και της Τεχνολογίας Εργασίας , δεδομένου ότι αποτελούν χωριστό θέμα μαθημάτων βασισμένων σε ασκήσεις και επιδείξεις ικανοτήτων της σειράς, που δεν μπορούν να περιγραφούν συνοπτικά.

Οδηγίες χρήσης της σειράς Προμηθέας – επισυνάπτεται στη σειρά μια πολύ συνοπτική μορφή περιγραφής, η οποία δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία των μέχρι τώρα άγνωστων κυκλωμάτων ηλεκτρικής ενέργειας, επειδή πρέπει πρώτα να βιωθούν πρακτικά και αργότερα να διατυπωθούν σε τεχνολογική περιγραφή. Δεν γίνεται η κάθε εμπειρία να εκφραστεί με λόγια και πιθανώς να παγιδευτεί σε λόγια. Γιατί πώς να περιγραφεί το "άγγιγμα" του Πνεύματος, το οποίο θα μπορούσαμε μόνο να ελέγξουμε με ολογράμματα ή με το προσωπικό συναίσθημα μας; Οι ενέργειες Πρανικού τύπου περιγράφονται ευρέως στην εσωτερική βιβλιογραφία και μπορούμε να τις δεχτούμε. Με τη βοήθεια της σειράς Προμηθέας μπορούμε να διαβάσουμε τα αποτελέσματα (παράμετρους) σε κάθε ολόγραμμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σειράς είναι το δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο γεγονός αποτελεσματικότητας και χρησιμότητας. Αυτό ισχύει στην πρώτη περίπτωση για την εργασία πάνω στην δική μας ανάπτυξη και κατά συνέπεια για την αυξημένη δυνατότητα βοήθειας άλλων που έχουν ανάγκη. Η σειρά αποτελεί ένα ουσιαστικό και πρακτικό εργαλείο δουλειάς για τους ραβδοσκόπους και τους βιοθεραπευτές γιατί όπως λένε οι Σμαραγδένιοι Πίνακες για πολλοστή φορά: "Τρεις δυνάμεις είναι δοσμένες στους Πρωταθλητές: η Μεταστοιχείωση του Κακού, η Βοήθεια για το Καλό και η Ικανότητα Διάκρισης..."

Ολόγραμμα MER-KA-BA - αυτό το ολόγραμμα επίσης δεν μπορεί να αποδοθεί με μια σύντομη περιγραφή, δεδομένου ότι είναι από μόνο του ένα δυναμικό σύστημα και λόγω της πολυπλοκότητάς του απαιτεί μία ευρεία ερμηνεία των κανόνων λειτουργίας. Ωστόσο, η απλότητα της χρήσης του είναι τόσο προφανής που προκαλεί δυσπιστία στην αρχή της εργασίας. Το ολόγραμμα είναι ένα εγγενές στοιχείο οδηγιών για τη Σειρά Σεληνιακών Εκκρεμών. Πρόκειται για το δεύτερο στάδιο της μύησης, μετά την εμπειρία με τη Σειρά Προμηθέας. Η κατασκευή αυτών των μοναδικών εκκρεμών βασίζεται στην Έβδομη Αρχή του Ερμή, δηλαδή στην Αρχή του Γένους. Γένος σημαίνει "γένεσις" στη δυαδικότητα ying-yang, θηλυκό-αρσενικό, αυτή-αυτός, κ.λπ. Η ενοποίηση των στοιχείων αυτών δημιουργεί μια νέα Ενεργειακή Πραγματικότητα. Η Κοσμική Αρχή του Τριγώνου: "μεγάλες αντιτιθέμενες δυνάμεις που όμως συμπληρώνονται μεταξύ τους, δημιουργούν μια τρίτη πραγματικότητα ισχύος, η οποία είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα αυτών των δυνάμεων." Τυπικό παράδειγμα: υδρογόνο (εύφλεκτο αέριο) και οξυγόνο (φυσικό αέριο που υποστηρίζει τη φωτιά) δημιουργούν νερό (υγρό για την κατάσβεση της φωτιάς) με ιδιότητες ενεργειακές, δονητικές, πολωτικές, κλπ. Παρακαλώ σημειώστε ότι στην αντίδραση BIG-BANG έχουμε επιπλέον αύξηση θερμότητας από τη συγχώνευση των περιστροφών (Big-περιστροφή προς τα Αριστερά, Bang-περιστροφή προς τα Δεξιά). Παρόμοια είναι η αρχή που χρησιμοποιείται στο Αυράμετρο του Ώρου: ως αποτέλεσμα του «γάμου» του Όσιρι και της Ίσιδας "γεννήθηκε" η ενωμένη ενέργεια του Ώρου με τα δύο μάτια, δηλαδή αποκτήσαμε την καθολικότητα kundalini. Το ολόγραμμα MER-KA-BA, σε συνδυασμό με τις ενέργειες από τα υψηλότερα σχέδια, είναι αυτοσυνείδητος και αυτο-διευθυνόμενος αλγόριθμος για εργασία με τις ενέργειες τύπου kundalini. Στο σύνολο με τα εκκρεμή το LUNA κατέχει τον υψηλότερο βαθμό μύησης στις σεληνιακές και μεταφυσικές ενέργειες, που επιτρέπουν την κατασκευή του Λαμπερού Σώματος. Εδώ έγινε εισαγωγή βιογράμματος των σαράντα εννέα τσάκρα kundalini συνδεδεμένων με το καθεστώς που περιλαμβάνει όλα τα επτά σώματα του ανθρώπου. Την αξία και τις πρακτικές εφαρμογές της σειράς ανακαλύπτουμε ξανά και ξανά. Μια πληρέστερη περιγραφή θα προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε στην τεχνολογία της Σειράς MER-KA-BA. Και οι δύο σειρές των Καθολικών Εκκρεμών εμπλουτίζουν το ραδιαισθητικό εργαστήριο στην κλίμακα της καθολικότητας και επιτρέπουν την πρόσβαση στον ωκεανό ενεργειών απρόσιτων μέχρι τώρα. Με αυτά τα εργαλεία, μπορούμε να προγραμματίσουμε τοευρύ φάσμα των βιοδιεγερτών, των ουδετεροποιητών ή να λύσουμε αποτελεσματικά οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες ενέργειας, ευρέως γνωστές ως ασθένειες. Όλα αυτά μπορεί να τα αποκτήσει ο καθένας, και η προσωπική του δόνηση θα φτάσει στο ultra-λευκό, και θα ενισχύσει το φωτεινό του σώμα χρησιμοποιώντας τους Σμαραγδένιους Πίνακες: "Υπάρχουν τρία εμπόδια: ανεπαρκείς προσπάθειες απόκτησης της γνώσης, έλλειψη σχέσης με το Θεό, σχέση με το Κακό ..."

Υ.Γ.

Η βραχύτητα των περιγραφών δικαιολογείται από μερικούς λόγους: α) Μπαίνουμε στους μεταφυσικούς τομείς όπου οι λεπτές ενέργειες δεν έχουν ονόματα, και τις αισθανόμαστε περισσότερο με την καρδιά παρά με το μυαλό. Εξ ου και ο συμβολισμός παρμένος από τον ερμητισμό και το βιβλίο της Ουράντιας. Η δυσκολία έκφρασης είναι παρόμοια, σαν να προσπαθούσαμε να περιγράψουμε σε έναν Εσκιμώο τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα της φράουλας. β) Δεν θέλουμε να στερήσουμε την ικανοποίηση της ανακάλυψης, της εμπειρίας όλων των ανακαλύψεων της σύγχρονης ραδιαισθησίας από εκείνους που επιθυμούν να έχουν μια μεγάλη περιπέτεια με τη Νέα Διάσταση του Διαστήματος. γ) Οι ανεξάντλητες μυήσεις σε συνεργασία με την Πυραμίδα του Φωτός και τις Σειρές ΚΕ Προμηθέας και MER-KA-BA θα έχουν ως αποτέλεσμα ΦΩΤΙΣΜΟ μεγαλύτερο από την ικανότητά μας να σας τον περιγράψουμε.

Έτσι εάν έχεις ανοικτή καρδιά και μυαλό, αξιοποίησε τη ικανότητα να δημιουργήσεις νέους πιθανούς κόσμους - αυτός είναι ο σκοπός σ’ αυτό το παιχνίδι με το Απόλυτο. Ας Σε οδηγεί η Πορεία του ΖΙΝ-URU σου πάντα σε ευχάριστα ταξίδια μέσα στο χρόνο και στο χώρο.

 

Προτείνουμε τα ακόλουθα στάδια μύησης:

Στάδιο Κοσμική Αντίληψης - Η εργασία στο επίπεδο Ψυχοτρονικού Εργαστηρίου βελτιώνει την συνειδητοποίηση της ραδιαισθητικής μας αίσθησης. Μέσα από την επαφή με τις πιο λεπτές ενέργειες από τις 12 διαστάσεις της Κοσμικής Συνείδησης εμπλουτίζουμε το προσωπικό μας χρώμα ακόμα και μέχρι το υπερλευκό (ΗΛ).

Στάδιο Δασκαλίας - Η εργασία με τη σειρά Προμηθέας μας εισάγει στο χώρο της εναρμόνισης όλων των δονήσεων - χρωμάτων στις ενεργειακές δυσλειτουργίες της ύλης και της ζώσας ύλης. Αυτό είναι το φάσμα των δονήσεων της πράνας.

Στάδιο Ραδιαισθητικής Μηχανικής - Η εργασία με τη σειρά Mer-Ka-Ba δίνει ευκαιρίες να οικοδομήσουμε Λαμπερό Σώμα - το κλειδί της ελευθερίας του χρόνου και του χώρου. Πρόκειται για μια σειρά δονήσεων ενέργειας kundalini.

 

Στάδιο "Δράσεις χωρίς Δράση" - Κατασκευάζοντας την Πυραμίδα του Φωτός συνδεόμαστε με την αρχή της Κοσμικής Ιεραρχίας. Αυτό είναι το στάδιο για την απόκτηση Βαθιάς Γαλήνης και της συνειδητής ικανότητας του ελέγχου της μετάλλαξης και μεταστοιχείωσης της ύλης γύρω μας, ακόμη και στην ίδια ζωή. Είμαστε στη πλατιά οδό του Φωτός στο δρόμο προς την Ενότητα.

 

Ευχόμαστε πλούσια εμπειρία Λεπτοφυών Ενεργειών και Βαθιάς Γαλήνης

ΡΣΛΕ NON PROFIT

 

 

Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς δεν μπορεί να υποκαταστήσει ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.
 


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής