Μέχρι η ιστοσελίδα μας να έχει ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας τηλεφωνικά ή μέσω email, δίνοντας το όνομα και τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνο σας, το προϊόν και την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε.

Η αποστολή θα γίνεται ταχυδρομικά με αντικαταβολή.Οι παραγγελίες άνω των 200 ευρώ θα αποστέλλονται δωρεάν.

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 2130042330, 2130042330, 6948886312, 6948886312, 6973371939, 6973371939

 

ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΚΡΕΜΕΣ

wu_m 1Γενικό εκκρεμές WU-5.4          103€

Αυτό το εκκρεμές περιέχει μια μαγνητική μπαταρία η οποία δυναμώνει την εκπομπή της θετικής ακτινοβολίας. Το εκκρεμές αυτό είναι φτιαγμένο με βάση τις γνώσεις των Γάλλων ραβδοσκόπων: de Belizal και Chaumer. Το εκκρεμές είναι φτιαγμένο από ξύλο, έχει διάμετρο 5 πόντους, μπαταρία με 4 ημισφαίρια και βάρος 50γρ.

 

 

wu_m 1Γενικό εκκρεμές WU-6.6 119€

Αυτό το εκκρεμές περιέχει μια μαγνητική μπαταρία η οποία δυναμώνει την εκπομπή της θετικής ακτινοβολίας. Το εκκρεμές αυτό είναι φτιαγμένο με βάση τις γνώσεις των Γάλλων ραβδοσκόπων: de Belizal και Chaumer. Το εκκρεμές είναι φτιαγμένο από ξύλο, έχει διάμετρο 6 πόντους, μπαταρία με 6 ημισφαίρια και βάρος 75γρ.

 

 

Enel_m 2Γενικό εκκρεμές του ENEL 197€

Αυτό το εκκρεμές είναι φτιαγμένο από ένα ελαφρύ κράμα αλουμινίου.

 

 

uwu_m 3Απλοποιημένο γενικό εκκρεμές UWU.   35€

Το εκκρεμές UWU έχει σχήμα σφαιρικό και είναι φτιαγμένο από ξύλο. Είναι κρεμασμένο πάνω σε ένα κορδόνι στο οποίο έχουν σημαδέψει τα ραβδοσκοπικά χρώματα με τη βοήθεια από χρωματιστές πούλιες. Οι πούλιες είναι στερεωμένες μόνιμα. Μέσα στο εκκρεμές υπάρχει μια ραβδοσκοπική μπαταρία η οποία δουλεύει ως ενισχυτής.

 

 

lezka_czarna_m 4Εκκρεμές με μνήμη  BAJ II     17€

Το εκκρεμές με μνήμη είναι φτιαγμένο από ξύλο και περιέχει στο εσωτερικό του μια ραβδοσκοπική μπαταρία η οποία είναι πομπός και δέκτης των ραβδοσκοπικών κυμάτων. Αυτό το εκκρεμές χρησιμεύει για όλα τα είδη των ραβδοσκοπικών εργασιών και ειδικά για έρευνες με χρήση ραβδοσκοπικού «μάρτυρα». Αρκεί να φορτίσουμε την εσωτερική μπαταρία με την ακτινοβολία του «μάρτυρα». Το κάνουμε κρατώντας το εκκρεμές πάνω από τον «μάρτυρα» τόσο όσο να σταματήσει να γυρίζει το εκκρεμές.

 

 

mermet_m 5Εκκρεμές MERMETA (ορείχαλκος)      40€

Είναι εξαιρετικό εκκρεμές με μεγάλο κενό στο εσωτερικό του για «μάρτυρα». Χρησιμεύει για ερευνητικές εργασίες πάνω σε χάρτες και σχέδια αλλά και σε εξωτερικούς χώρους. Βάρος 25γρ.

 

 Ενισχυμένο προληπτικό εκκρεμές (από ακακία)      17€

Το εκκρεμές είναι φτιαγμένο σε σχήμα σφαίρας. Χάρη στο υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο και από έναν δότη στο εσωτερικό του, το εκκρεμές εκπέμπει μια ειδική ακτινοβολία η οποία βοηθάει σε διάφορους τομείς της ραβδοσκοπίας.

Προληπτικό εκκρεμές με χρώματα (από ακακία)      35€

Αυτό το εκκρεμές είναι φτιαγμένο με σφαιρικό σχήμα από ξύλο ακακίας και είναι κρεμασμένο σε κορδόνι στο οποίο έχουν σημαδευτεί τα ραβδοσκοπικά χρώματα με πούλιες οι οποίες είναι στερεωμένες μόνιμα. Το εκκρεμές χρησιμεύει στην πρόληψη, στη χρωμοθεραπεία και στην ανάρρωση.

 

limfa_m 6Εκκρεμές WML       35€

Το εκκρεμές WML χρησιμεύει για το λεμφατικό μασάζ. Είναι πολύ λεπτομερειακά επεξεργασμένο βάση των συγκεκριμένων κυμάτων σχήματος και του γεωμετρικού ρυθμού. Το σχήμα αυτού του εκκρεμούς κάνει συγκέντρωση μεγάλης δόσης ενέργειας η οποία είναι επιπλέον ενισχυμένη με τη ραβδοσκοπική μπαταρία. Το εκκρεμές WML βοηθά το κυκλοφορικό σύστημα των οργανικών υγρών ειδικά τη λέμφο. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη θεραπεία αλλά και προληπτικά.

 

fikc_m 7Εκκρεμές με εικονικό ακροδέκτη         39€

Αυτό το εκκρεμές το έχει δημιουργήσει ένας Γάλλος ραβδοσκόπος, ο Andres de Belizal. Είναι φτιαγμένο από στρογγυλό ξύλινο στειλιαράκι που είναι και στις δύο άκρες μυτερό. Σ’ αυτό το στειλιαράκι είναι σημαδεμένα όλα τα ραβδοσκοπικά χρώματα. Ονομάστηκε έτσι επειδή στο στειλιαράκι υπάρχει μια κινούμενη ροδέλα η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση του ακροδέκτη. Αλλάζοντας τη θέση της ροδέλας ρυθμίζουμε το ραβδοσκοπικό χρώμα και έτσι έχουμε δονήσεις αυτών των χρωμάτων που χρειαζόμαστε. Το κορδόνι του εκκρεμούς έχει τρεις κόμπους. Ο πρώτος, μετρώντας από κάτω προς τα πάνω, χρησιμεύει για εξέταση της ακτινοβολίας των ζωντανών οργανισμών. Ο δεύτερος για την εξέταση της ακτινοβολίας των σχημάτων και ο τρίτος επάνω για εξέταση των δονήσεων των συγκεκριμένων ραβδοσκοπικών χρωμάτων.

 

Σημειώστε ότι η χρήση του εκκρεμούς δεν μπορεί  να 
υποκαταστήσει ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους 
θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που υποστηρίζει και 
ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.


VEDIC ART Εργαστήριο ζωγραφικής